GreekEnglish (UK)

Ελληνική Εταιρία Προστασίας
& Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων-ΕΛΕΠΑΠ

.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Απονομή επιταγής της τάξεως των €60.000 στην ΕΛΕΠΑΠ, από τη bwin»
 
Σε μια ιδιαίτερα ζεστή και γεμάτη παιδικά χαμόγελα εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε η παράδοση της επιταγής του ποσού των €60,000 στην ΕΛΕΠΑΠ από τη bwin, μία από τις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρίες παγκοσμίως.
Μέσω της διαφημιστικής καμπάνιας στην Ελλάδα «Who stole the Cup» η οποία προβλήθηκε στα ΜΜΕ, το κοινό είχε τη δυνατότητα να ψηφίσει μέσα από την εταιρική ιστοσελίδα της bwin το ΜΚΟ ή Ίδρυμα της επιλογής του με σκοπό να το ενισχύσει οικονομικά.
Την επιταγή είχαν τη χαρά να παραδώσουν εκπρόσωποι της bwin στην Πρόεδρο και τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ στο πλαίσιο της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της ΕΛΕΠΑΠ.  Η bwin, με την πολύτιμη προσφορά της,  θα στηρίξει την αγορά του απαραίτητου εξοπλισμού των αιθουσών αισθητηριακής ολοκλήρωσης (Sensory Integration) στην ΕΛΕΠΑΠ Αθήνας και στα 5 Παραρτήματά της σε Θεσσαλονίκη, Χανιά, Ιωάννινα, Βόλο και Αγρίνιο.
Η Ιωάννα Μπερίου μιλώντας για τη bwin, δήλωσε: «Όλοι στη bwin είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη σημερινή ημέρα. Είμαστε περήφανοι που είχαμε τη δυνατότητα να προσαρμόσουμε μία τεράστια διαφημιστική καμπάνια σε αιτήματα που έχει γεννήσει η ελληνική κοινωνία και που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της bwin.  Ο πυλώνας Κοινωνία, είναι ένας βασικός πυλώνας για εμάς και σκοπός μας είναι να προσπαθήσουμε να τον υποστηρίζουμε με καινοτόμες δράσεις,  που την τελική επιλογή έχει το κοινό και το ευχαριστούμε πολύ για αυτό!»
« Όλη η οικογένεια της ΕΛΕΠΑΠ, παιδιά, γονείς, προσωπικό, διεύθυνση, διοίκηση, εθελοντές, εκφράζουν την απεριόριστη ευγνωμοσύνη τους στην bwin. Χάρη στην κοινή προσπάθεια όλων, η bwin θα προσφέρει τη δυνατότητα σε 1000 παιδιά με κινητική αναπηρία και νευροαναπτυξιακά προβλήματα που περνούν το κατώφλι μας καθημερινά σε όλη την Ελλάδα, να κάνουν τα δικά τους  «Βήματα Ζωής», με την βοήθεια των έμπειρων θεραπευτών της ΕΛΕΠΑΠ, σ’ένα ιδανικό και απόλυτα ασφαλές περιβάλλον, για την ενθάρρυνση της κίνησης, της επικοινωνίας, της  έκφρασης, της εξερεύνησης, του δημιουργικού και φανταστικού παιχνιδιού.
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για τη μεγάλη αγκαλιά αγάπης που ανοίξατε για τα παιδιά μας και ελπίζουμε ότι θα παραμείνετε σταθερά κοντά μας, πιστοί και αγαπητοί υποστηρικτές του πολυετούς έργου μας..». δήλωσε από την πλευρά της η Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ, κα Μαριάννα Μόσχου.
 

 

 
 
DSC08859 DSC08878
DSC08881\
DSC08872 IMG 1226
bwinelepap
 
Πέντε βραβεία απέσπασε η ψηφιακή επικοινωνία της Bwin «Who Stole The Cup?» στην φετινή κορυφαία διοργάνωση των «MiXX Awards 2018»!
Η κορυφαία διοργάνωση MIXX AWARDS, την οποία διοργανώνει ο IAB Hellas, επιβραβεύει κάθε χρόνο τη δημιουργικότητα, τις φρέσκες ιδέες και την καινοτόμο σκέψη στην digital επικοινωνία.
Από τη λίστα των βραβευμένων έργων πρωταγωνιστής της βραδιάς ήταν η Bwin που διακρίθηκε και βραβεύτηκε για την καμπάνια “Who Stole The cup?”.
Συγκεκριμένα απέσπασε δύο Gold βραβεία στην κατηγορία “Brand Awareness & Positioning” και “PR Campaign”, δύο Silver βραβεία στην κατηγορία “Cross – Media Integration” και “Social”, ενώ έλαβε και το Βραβείο των Μελών για την τελευταία κατηγορία.
Τα βραβεία αυτά, επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο τις συνεχιζόμενες προσπάθειες της Bwin και την εξαιρετικά επιτυχημένη στρατηγική της στον τομέα του ψηφιακού marketing, ενώ την καθιστούν πρωτοπόρο και στον συγκεκριμένο χώρο στην ελληνική αγορά, αποδεικνύοντας ότι δημιουργικότητα και στρατηγική αποτελούν αλληλένδετα και σταθερά στοιχεία στο δρόμο για την επιτυχία.
 
bwinbrav
εΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥς ΜΕΓΑΛΟΥς ΕΥΕΡΓΕΤΕς ΜΑΣ
supportersupportersupportersupportersupportersupporter
supportersupportersupportersupportersupportersupporter
supportersupportersupportersupportersupporter