Κλήρωση Λαχειοφόρου Αγοράς 2020

13.01.2021

 

 

Η ΕΛΕΠΑΠ ολοκλήρωσε με μεγάλη επιτυχία για ακόμη μία χρονιά τη Λαχειοφόρο Αγορά για τη στήριξη των Γενναίων Παιδιών μας. Παρά τις ασυνήθιστες συνθήκες που όλοι βιώνουμε με την πανδημία Covid-19, είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες για τη γενναιόδωρη στήριξη που λάβαμε από εσάς! Πωλήθηκαν συνολικά 166.332 λαχνοί! Από αυτούς, 66.829 λαχνοί αγοράστηκαν ηλεκτρονικά.

Σας ευχαριστούμε όλους, μέσα από την καρδιά μας. Κάθε συνεισφορά, μικρή ή μεγάλη, έχει τεράστια σημασία στη στήριξη του έργου μας, την αποκατάσταση των Γενναίων Παιδιών μας με αναπηρία.

Ευχαριστούμε επίσης, όλους τους δωροθέτες μας, που μας υποστήριξαν με τα υπέροχα δώρα τους! Δεν θα γινόταν τίποτα χωρίς αυτούς: από το πρώτο δώρο, το αυτοκίνητο TOYOTA AYGO, μέχρι όλα τα προϊόντα, voucher διαμονής σε ξενοδοχεία, αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια, δωροεπιταγές, όλες τις εταιρείες-συμμάχους που στάθηκαν πλάι μας.

Όλα τα έσοδα από την πώληση των λαχνών, αξιοποιούνται όπως κάθε χρόνο, σε θεραπευτικά και παιδαγωγικά προγράμματα για τα Γενναία Παιδιά μας.

Σας ευχαριστούμε για όλα!

Για τα αποτελέσματα της Λαχειοφόρου μπορείτε να πατήσετε εδώ!