Μαραθώνιος 2020

Τρέχουμε και φέτος, για τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ!

Κάνουμε «Βήματα Ζωής» για τα παιδιά με αναπηρία!

Τρέξε μαζί μας για τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ, στον 38ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας!

 

Δήλωσε τώρα Συμμετοχή!

 

Κάνε μία πράξη αγάπης, και με τον αγώνα σου βοήθησε τα παιδιά με αναπηρία και αναπτυξιακές δυσκολίες να πραγματοποιήσουν τις θεραπείες τους!

 

Εργαζόμενοι, εθελοντές, διοίκηση και πλήθος υποστηρικτών και αγαπημένων φίλων, όλοι συγκεντρωνόμαστε κάθε χρόνο, και δίνουμε το «παρών», για τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ. Οι φίλοι και υποστηρικτές μας, ξεκινούν την προσπάθειά τους, έχοντας πάντα στην καρδιά τους την ευγένεια του «ευ αγωνίζεσθε», και την συγκίνηση που φέρνει η συμμετοχή στον ιστορικό, Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Τα δικά τους βήματα, είναι που βοηθούν τα Γενναία Παιδιά μας, να κάνουν τα δικά τους «Βήματα Ζωής».

Τα έσοδα που συγκεντρώνονται από την συμμετοχή των φίλων μας στο Μαραθώνιο, αξιοποιούνται όπως κάθε χρόνο, σε καινοτόμα θεραπευτικά και παιδαγωγικά προγράμματα για τα Γενναία Παιδιά μας!

Αίτηση Συμμετοχής

Προσωπικά στοιχεία

Στοιχεία επικοινωνίας


συμπληρώνεται στην περίπτωση που η εγγραφή αφορά ανήλικο

συμπληρώνεται στην περίπτωση που η εγγραφή αφορά ανήλικο

Aθλητικά στοιχεία


Καλύτερη Επίδοση
Δηλώστε την καλύτερη επίδοσή σας τα έτη 2016-2018. Είναι υποχρεωτική η αναφορά του αγώνα/της διοργάνωσης και της ημερομηνίας στην οποία καταγράψατε τη συγκεκριμένη επίδοση. Σε περίπτωση που δεν δηλώσετε τα σχετικά στοιχεία η δηλωθείσα επίδοση δεν θα ληφθεί υπόψη.
Σε περίπτωση που δεν δηλώσετε καθόλου επίδοση που να αφορά στα τελευταία τρία χρόνια, τότε αυτομάτως τοποθετήστε τυχαία σε ένα από τα τελευταία blocks εκκίνησης.
: :

Eπίλεξε εάν επιθυμείς ή όχι να λαμβάνεις ενημέρωση από εμάς:

Αποφάσισα να υποστηρίξω μαθαίνοντας για τη δράση της ΕΛΕΠΑΠ μέσω:

Επιλέξτε τρόπο πληρωμής