ΕΛΕΠΑΠ Βόλου

Η ΕΛΕΠΑΠ Βόλου είναι φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο –Παράρτημα της ΕΛΕΠΑΠ Αθηνών, το οποίο παρέχει υπηρεσίες αποκατάστασης σε παιδιά με κινητικές και νευροαναπτυξιακές δυσκολίες.

Από το Φεβρουάριο του 1998 που ξεκίνησε τη λειτουργία της η ΕΛΕΠΑΠ Βόλου έχει προσφέρει θεραπευτικά προγράμματα και υποστήριξη σε εκατοντάδες παιδιά από τη Μαγνησία, καθώς και από την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας.

Τα παιδιά όλα αυτά τα χρόνια βρίσκουν στην ΕΛΕΠΑΠ μία ανοιχτή αγκαλιά, που τα υποδέχεται, για να τα φροντίσει, να τα στηρίξει, να τα βοηθήσει να αξιοποιήσουν στο μέγιστο τις δυνατότητες τους.

 

Η διεπιστημονική ομάδα αποκατάστασης της ΕΛΕΠΑΠ είναι στελεχωμένη  με άριστα εκπαιδευμένο και έμπειρο Προσωπικό, εξειδικευμένο να παρέχει ολιστικά προγράμματα, προσαρμοσμένα στις ανάγκες του κάθε παιδιού και της οικογένειας του .

Ως Κέντρο Ανοιχτής Περίθαλψης η ΕΛΕΠΑΠ υποστηρίζει  παιδιά από τη βρεφική ηλικία έως την ενηλικίωση τους, τα οποία πάσχουν από εγκεφαλική παράλυση, νευρολογικά σύνδρομα, κινητικές δυσκολίες, διαταραχές αυτιστικού φάσματος, ψυχοκινητική καθυστέρηση, νοητική υστέρηση, μαθησιακές δυσκολίες, δυσκολίες στο λόγο και την επικοινωνία, αισθητηριακές δυσκολίες κ.λ.π.

 

Μετά από την αξιολόγηση της Διεπιστημονικής Ομάδας, διαμορφώνεται το εξατομικευμένο πρόγραμμα κάθε παιδιού και εντάσσεται στα αντίστοιχα θεραπευτικά τμήματα.

Η ΕΛΕΠΑΠ είναι συμβεβλημένη πάροχος του ΕΟΠΥΥ και όλων των υπόλοιπων ασφαλιστικών ταμείων και συνεργάζεται στενά με το Αχιλλοπούλειο Γενικό  Νοσοκομείο Βόλου, με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, με το Κέντρο Ψυχικής Υγείας  Βόλου και με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας: 

Φερών 67, ΤΚ 38334, Βόλος

Τηλ. Επικοινωνίας: 2421032146

e-mail: admin_vol@elepap.gr

Facebook Page: Elepap Volou

 

 

Τραπεζικοί Λογαριασμοί ΕΛΕΠΑΠ Βόλου

(μόνο για Δωρεές - όχι Υιοθεσίες)

 

Εθνική Τράπεζα

IBAN: GR3701102010000020129618656

 

Τράπεζα Πειραιώς

IBAN: GR9601712580006258010364956