Εταιρικός Εθελοντισμός

Ο εταιρικός εθελοντισμός προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα σε μία εταιρεία. Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, και ιδιαίτερα σε ένα θέμα όπως η παιδική αναπηρία, προβάλλει σε μεγάλο βαθμό την κοινωνική συνείδηση, την ευαισθησία, και την υπευθυνότητα της επιχείρησης.

Επίσης ο εθελοντισμός, φέρνει κοντά τους υπαλλήλους μιας επιχείρησης, τους βοηθά να σκέφτονται και να λειτουργούν ως ομάδα, ενώ ικανοποιείται για αυτούς το αίσθημα της προσφοράς.Η ΕΛΕΠΑΠ είναι κάτι παραπάνω από μία ομάδα, είμαστε μία οικογένεια που δουλεύουμε όλοι μαζί για τα Γενναία Παιδιά μας. Τα παιδιά με αναπηρία και αναπτυξιακές δυσκολίες, δίνουν ένα δύσκολο αγώνα καθημερινά. Και σε αυτόν τον αγώνα χρειάζονται «συμμάχους», χρειάζονται εσάς.

Σταθείτε στο πλευρό μας να στηρίξουμε τα «Βήματα Ζωής» τους!

Στο πλαίσιο των δράσεων μας, σε όλη την διάρκεια του χρόνου χρειαζόμαστε εθελοντές:

 

  • κατασκευή προσκλητηρίων και μπομπονιέρας για γάμο ή βάφτιση

  • κατασκευή εποχιακών ειδών (χριστουγεννιάτικων/πασχαλινών) για τα Bazaar της ΕΛΕΠΑΠ

  • δημιουργική απασχόληση διακοσμητικών, κοσμημάτων, ειδών δώρου για το e-shop μας

 

 

“Be a Pal” σε έναν ενήλικα συμμετέχοντα του Προγράμματος Νευροψυχολογίας και Αποκατάστασης σε κοινωνικές δράσεις της καθημερινής ζωής

Διοργανώστε μαζί μας στην εταιρεία σας εορταστικά bazaars, και υποστηρίξτε τις θεραπείες των Γενναίων Παιδιών μας.

Κάθε χρόνο, η ΕΛΕΠΑΠ διοργανώνει έναν αριθμό εκδηλώσεων, ημερήσιων ή απογευματινών/βραδινών. Συναυλίες, αγώνες δρόμου, βραδινές εκδηλώσεις με εκλεκτούς καλεσμένους. Επιστρατεύστε την κοινωνικότητα και την οργανωτικότητά σας, και βοηθήστε μας να διοργανώσουμε αξέχαστα events!

Στείλε τώρα την αίτηση συμμετοχής  στο ethelontes@elepap.gr ή κάλεσε στο τηλ. 210 7251121 εσωτ.200

Στην ΕΛΕΠΑΠ είμαστε περήφανοι για τα «Βήματα Ζωής» που καθημερινά κάνουν τα παιδιά μας. Και με τη δική σου βοήθεια, μπορούμε να κάνουμε ακόμη περισσότερα.