Πρόγραμμα οικονομικής υιοθεσίας

 

Όλα τα παιδιά πρέπει να έχουν το δικαίωμα να ονειρεύονται.

 

Βοήθησε τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ να κάνουν «Βήματα Ζωής», με λιγότερο από 1€ την ημέρα.

 

Αποστολή της ΕΛΕΠΑΠ, είναι να παρέχει σε κάθε παιδί, πρόσβαση στα θεραπευτικά και παιδαγωγικά της προγράμματα. Σε όλα τα παιδιά, ανεξάρτητα από το οικονομικό, κοινωνικό ή θρησκευτικό τους υπόβαθρο.

 

Τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ, με αναπηρία και αναπτυξιακές δυσκολίες, αντιμετωπίζουν καθημερινά μία δύσκολη πραγματικότητα. Δίνουν το δικό τους αγώνα, για μια καλύτερη ποιότητα ζωής, και κάθε μέρα μας χαμογελάνε!

Γίνε Οικονομικός Υιοθέτης ενός Γενναίου Παιδιού με αναπηρία. Έτσι, αυτά τα παιδιά μπορούν να κάνουν κάθε μέρα, έστω και μικρά βήματα προόδου. Αυτά που στην ΕΛΕΠΑΠ ονομάζουμε «Βήματα Ζωής».

Με τη βοήθειά σου, το Γενναίο Παιδί που υιοθετείς θα μπορεί να πραγματοποιήσει τις θεραπείες του:

Ως υιοθέτης, θα λαμβάνεις από εμάς επικοινωνίες με τα νέα του παιδιού σου αλλά και του οργανισμού. Θα μαθαίνεις επίσης για τη πρόοδο του παιδιού σου, με τις θεραπείες και τα παιδαγωγικά του προγράμματα! Τα παιδιά μας, επικοινωνούν και αυτά με τους υιοθέτες τους, με όποιο τρόπο μπορούν! Θα λάβεις από το παιδί σου, ζωγραφιές, εορταστικές κάρτες και άλλα συμβολικά δώρα. Όλοι μαζί οι υιοθέτες είναι μία «κοινότητα αγάπης», μία οικογένεια για τα Γενναία μας Παιδιά.

Φόρμα υιοθεσίας

Ποσό δωρεάς

* H συνδρομή είνα μηνιαία
Εάν επιλέξετε να διακόψετε την οικονομική υιοθεσία, μπορείτε να το κάνετε οποιαδήποτε στιγμή επικοινωνώντας μαζί μας.

Προσωπικά στοιχεία

Eπίλεξε εάν επιθυμείς ή όχι να λαμβάνεις ενημέρωση από εμάς:

Αποφάσισα να υποστηρίξω μαθαίνοντας για τη δράση της ΕΛΕΠΑΠ μέσω:

Επιλέξτε τρόπο πληρωμής