Πρόγραμμα οικονομικής υιοθεσίας

 

Όλα τα παιδιά πρέπει να έχουν το δικαίωμα να ονειρεύονται.

 

Βοήθησε τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ να κάνουν «Βήματα Ζωής», με όποιο ποσό μπορείς εσύ να προσφέρεις!

 

Αποστολή της ΕΛΕΠΑΠ, είναι να παρέχει σε κάθε παιδί, πρόσβαση στα θεραπευτικά και παιδαγωγικά της προγράμματα. Σε όλα τα παιδιά, ανεξάρτητα από το οικονομικό, κοινωνικό ή θρησκευτικό τους υπόβαθρο.

 

Τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ, με αναπηρία και αναπτυξιακές δυσκολίες, αντιμετωπίζουν καθημερινά μία δύσκολη πραγματικότητα. Δίνουν το δικό τους αγώνα, για μια καλύτερη ποιότητα ζωής, και κάθε μέρα μας χαμογελάνε!

Γίνε Οικονομικός Υιοθέτης ενός Γενναίου Παιδιού με αναπηρία και βοήθησε στην κάλυψη μέρους των θεραπειών του. Έτσι, αυτά τα παιδιά μπορούν να κάνουν κάθε μέρα, έστω και μικρά βήματα προόδου. Αυτά που στην ΕΛΕΠΑΠ ονομάζουμε «Βήματα Ζωής».

Με τη βοήθειά σου, το Γενναίο Παιδί που υιοθετείς θα μπορεί να πραγματοποιήσει τις θεραπείες του:

Ως υιοθέτης, θα λαμβάνεις από εμάς επικοινωνίες με τα νέα του παιδιού σου αλλά και του οργανισμού. Θα μαθαίνεις επίσης για τη πρόοδο του παιδιού σου, με τις θεραπείες και τα παιδαγωγικά του προγράμματα! Τα παιδιά μας, επικοινωνούν και αυτά με τους υιοθέτες τους, με όποιο τρόπο μπορούν! Θα λάβεις από το παιδί σου, ζωγραφιές, εορταστικές κάρτες και άλλα συμβολικά δώρα. Όλοι μαζί οι υιοθέτες είναι μία «κοινότητα αγάπης», μία οικογένεια για τα Γενναία μας Παιδιά.

Φόρμα υιοθεσίας

Ποσό δωρεάς

* H συνδρομή είνα μηνιαία
Εάν επιλέξετε να διακόψετε την οικονομική υιοθεσία, μπορείτε να το κάνετε οποιαδήποτε στιγμή επικοινωνώντας μαζί μας.

Προσωπικά στοιχεία

Συμπλήρωσε την ημερομηνία γενεθλίων σου, για να σου στέλνει δωράκια το Γενναίο Παιδί που στηρίζεις:

Eπίλεξε εάν επιθυμείς ή όχι να λαμβάνεις ενημέρωση από εμάς:

Αποφάσισα να υποστηρίξω μαθαίνοντας για τη δράση της ΕΛΕΠΑΠ μέσω:

Επιλέξτε τρόπο πληρωμής


Τι είπαν οι υιοθέτες των Γενναίων Παιδιών μας

Όλοι μαζί οι υιοθέτες είναι μία «κοινότητα αγάπης», μία οικογένεια για τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ.

 • Όσα μηνύματα μου έχετε στείλει με έχουν γεμίσει με τέτοια χαρά και αισιοδοξία, που νιώθω ότι έχω βοηθήσει πιο πολύ τον εαυτό μου, πάρα εγώ κάποιον άλλο!

  "Είναι η πρώτη φορά που βοηθάω (και είναι σίγουρο όχι η τελευταία, εξαιτίας σας) με έναν τέτοιο τρόπο κάποιον που έχει ανάγκη στήριξη. Όσα μηνύματα μου έχετε στείλει με έχουν γεμίσει με τέτοια χαρά και αισιοδοξία, που νιώθω ότι έχω βοηθήσει πιο πολύ τον εαυτό μου, πάρα εγώ κάποιον άλλο! Να σας έχει ο Θεός καλά να βοηθάτε τα παιδιά και εύχομαι το χαμόγελο του Γιώργου να μας δίνει δύναμη, καλές γιορτές με υγεία!"

  Τάσος

 • Χαίρομαι πολύ που μου δίνετε την ευκαιρία να προσφέρω κάτι πολύ μικρό και λίγο μπροστά στον αγώνα και σε όλα αυτά που κάνετε εσείς για αυτά τα παιδιά.

  "Χαίρομαι πολύ που μου δίνετε την ευκαιρία να προσφέρω στην Εμέλεια κάτι πολύ μικρό και λίγο μπροστά στον αγώνα και σε όλα αυτά που κάνετε εσείς για αυτά τα παιδιά. Θα ήθελα πολύ να μπορούσα να κάνω κάτι περισσότερο αλλά δυστυχώς δε μπορώ. Να σας έχει ο θεός πάντα καλά, να είστε υγιείς όλοι για να μπορέσετε να συνεχίσετε το λειτούργημα αυτό που κάνετε και να σας πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ που είστε δίπλα σε αυτά τα παιδιά και που υπάρχουν άνθρωποι σαν και εσάς να τα στηρίζουν και να τα αγαπούν. Να είστε πάντα καλά!"

  Βαλεντίνα

 • Μπορούν να καταλάβουν πλέον ότι δεν είναι μόνοι σε αυτή την ζωή, και να συνεχίσουν την προσπάθεια με περισσότερη δύναμη.

  "Πήρα την πρωτοβουλία να σας στείλω μία συμβολική καρτούλα για όλους εσάς που δίνετε ψυχή και σώμα, αλλά και για τα παιδάκια (ιδιαιτέρως τον Κίμωνα). Η κάρτα αυτή στέλνεται με σκοπό να δώσει δύναμη και κουράγιο σε όλους αυτούς τους αγωνιστές της ζωής. Μπορούν να καταλάβουν πλέον ότι δεν είναι μόνοι σε αυτή την ζωή, και να συνεχίσουν την προσπάθεια με περισσότερη δύναμη. Είναι τόσα πολλά που θα ήθελα να σας πω για το έργο αυτό που επιτελείτε που ειλικρινά θα ήθελα ολόκληρο τόμο. Θα περιοριστώ μόνο σε μία λέξη. Σεβασμό στη προσφορά σας για αυτές τις ψυχές που βασανίζονται."

  Αναστάσιος

 • Χαιρόμαστε που όσο μπορούμε συνδράμουμε στον τόσο σημαντικό αγώνα του Νικόλα και που αποκτήσαμε ένα μικρό φίλο!

  "Η χαρά μας είναι μεγάλη που γνωρίσαμε τον Νικόλα και για άλλη μια φορά θερμά συγχαρητήρια για το τόσο σημαντικό έργο σας! Μαζί με το σύζυγο μου ανυπομονούμε  να μαθαίνουμε τα νέα του και τη πρόοδο του μέσα στο πρόγραμμα σας! Χαιρόμαστε που όσο μπορούμε συνδράμουμε στον τόσο σημαντικό αγώνα του Νικόλα και που αποκτήσαμε ένα μικρό φίλο! Ευχόμαστε από καρδιάς στον Νικόλα, όλα τα μέλη της ΕΛΕΠΑΠ και σε όλους τους μικρούς Ήρωες και στις οικογένειες τους καλές γιορτές με υγεία, αγάπη, δύναμη και αισιοδοξία!"

  Ειρήνη

 • Εύχομαι ολόψυχα η μικρή Αλεξάνδρα και κάθε ένα από τα Γενναία Παιδιά, κάθε μέρα να γίνονται πιο δυνατά! 

  "Τα φιλιά μου σε αυτά τα τρυφερά χεράκια και εύχομαι ολόψυχα η μικρή Αλεξάνδρα και κάθε ένα από τα Γενναία Παιδιά, κάθε μέρα να γίνονται πιο δυνατά!

  Ανυπομονώ να λάβω το πακέτο μου και να μαθαίνω τα νέα της μικρής μου φίλης!"

  Χάϊντη

 • Πραγματικά τόσο εσείς οι δάσκαλοι όσο και τα παιδιά αποτελούν για όλους εμάς κίνητρο ζωής!

  "Αγαπητή ΕΛΕΠΑΠ,

  Σας ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση, σας συγχαίρω και σας θαυμάζω για το έργο σας! Είμαι σίγουρος ότι όπως σε τόσα άλλα παιδιά έτσι και στην Κωνσταντίνα θα κάνετε το καλύτερο δυνατό! Πραγματικά τόσο εσείς οι δάσκαλοι όσο και τα παιδιά αποτελούν για όλους εμάς κίνητρο ζωής!"

  Γιώργος

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6