Γίνε Εθελοντής

«Όταν δεν δίνεις και περιμένεις να πάρεις, είσαι εγωιστής. Όταν δίνεις και περιμένεις να πάρεις, είσαι άνθρωπος. Όταν δίνεις και δεν περιμένεις να πάρεις, είσαι κάτι παραπάνω. Είσαι Εθελοντής.»

Ανώνυμος

Η ΕΛΕΠΑΠ είναι κάτι παραπάνω από μία ομάδα, είμαστε μία οικογένεια που δουλεύουμε όλοι μαζί για τα Γενναία Παιδιά μας. Τα παιδιά με αναπηρία και αναπτυξιακές δυσκολίες, δίνουν ένα δύσκολο αγώνα καθημερινά. Και σε αυτόν τον αγώνα χρειάζονται «συμμάχους», χρειάζονται εσένα.

Θέλεις να βοηθήσεις; Θέλεις να σταθείς στο πλευρό μας να στηρίξουμε τα «Βήματα Ζωής» τους; Κάνε το πρώτο βήμα. Γίνε Εθελοντής για τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ. Στο πλαίσιο των δράσεων μας, σε όλη την διάρκεια του χρόνου χρειαζόμαστε εθελοντές.

Θα χαρούμε πολύ να σε έχουμε κοντά μας, εάν:

  • Έχεις λίγο ελεύθερο χρόνο (εσύ ή και η παρέα σου) και θέλεις να τον αξιοποιήσεις προσφέροντας στα παιδιά που έχουν ανάγκη.
  • Είσαι εργαζόμενος, και με τους συναδέλφους σου θέλετε να κάνετε από κοινού μια πράξη αγάπης.

 

  • κατασκευή προσκλητηρίων και μπομπονιέρας για γάμο ή βάφτιση

  • κατασκευή εποχιακών ειδών (χριστουγεννιάτικων/πασχαλινών) για τα Bazaar της ΕΛΕΠΑΠ

  • δημιουργική απασχόληση διακοσμητικών, κοσμημάτων, ειδών δώρου για το e-shop μας

“Be a Pal” σε έναν ενήλικα συμμετέχοντα του Προγράμματος Νευροψυχολογίας και Αποκατάστασης σε κοινωνικές δράσεις της καθημερινής ζωής

Γίνε πωλητής στα  bazaars που διοργανώνει η ΕΛΕΠΑΠ, και στα εορταστικά της περίπτερα  (σε μεγάλα εμπορικά κέντρα ή εταιρίες). Διάρκεια εθελοντισμού 4-5 ώρες, εορταστικές περίοδοι, δυνατότητα συμμετοχής και το Σαββατοκύριακο.

Κάθε χρόνο, η ΕΛΕΠΑΠ διοργανώνει έναν αριθμό εκδηλώσεων, ημερήσιων ή απογευματινών/βραδινών. Συναυλίες, αγώνες δρόμου, βραδινές εκδηλώσεις με εκλεκτούς καλεσμένους. Επιστράτευσε την κοινωνικότητα και την οργανωτικότητά σου, και βοήθησέ μας να διοργανώσουμε αξέχαστα events!

 

Σε περιμένουμε στις εγκαταστάσεις μας, να γνωριστούμε από κοντά και να συζητήσουμε,  ανάλογα με την διαθεσιμότητά σου, το πεδίο που θα σου άρεσε, και θα μπορούσες να μας βοηθήσεις περισσότερο.

Η βοήθειά σου είναι ανεκτίμητη.

 Στείλε τώρα την αίτηση συμμετοχής  στο ethelontes@elepap.gr ή κάλεσε στο τηλ. 210 7251121 εσωτ.200

Στην ΕΛΕΠΑΠ είμαστε περήφανοι για τα «Βήματα Ζωής» που καθημερινά κάνουν τα παιδιά μας. Και με τη δική σου βοήθεια, μπορούμε να κάνουμε ακόμη περισσότερα.