Πρόγραμμα οικονομικής υιοθεσίας

 

 

Όλα τα παιδιά πρέπει να έχουν το δικαίωμα να ονειρεύονται.

Βοηθήστε τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ να κάνουν μικρά ή μεγάλα βήματα προόδου. Αυτά που στην ΕΛΕΠΑΠ ονομάζουμε «Βήματα Ζωής»!

 

Αποστολή της ΕΛΕΠΑΠ, είναι να παρέχει σε κάθε παιδί, πρόσβαση στα θεραπευτικά και παιδαγωγικά της προγράμματα. Σε όλα τα παιδιά, ανεξάρτητα από το οικονομικό, κοινωνικό ή θρησκευτικό τους υπόβαθρο.

 

 

Τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ, με αναπηρία και αναπτυξιακές δυσκολίες, αντιμετωπίζουν καθημερινά μία δύσκολη πραγματικότητα. Δίνουν το δικό τους αγώνα, για μια καλύτερη ποιότητα ζωής, και κάθε μέρα μας χαμογελάνε!

Μία εταιρεία μπορεί να αναλάβει εξ’ ολοκλήρου την κάλυψη των θεραπευτικών προγραμμάτων ενός Γενναίου Παιδιού με αναπηρία. Με αυτόν τον τρόπο, θα βοηθήσει τα παιδιά μας, να κάνουν μικρά ή μεγάλα βήματα προόδου. Αυτά που στην ΕΛΕΠΑΠ ονομάζουμε «Βήματα Ζωής».

Υιοθετώντας ένα Γενναίο Παιδί με αναπηρία, το παιδί θα μπορεί να πραγματοποιήσει τις θεραπείες του:

Ως υιοθέτης, η εταιρεία θα μπορεί να επικοινωνεί με το παιδί που υιοθέτησε, αλλά τηρώντας την ανωνυμία του. Θα λαμβάνει επικοινωνίες με τα νέα του και την πρόοδό του.

Οι υπάλληλοι μιας εταιρείας επίσης μπορούν να υιοθετήσουν ένα παιδί από κοινού, προσφέροντας ο καθένας ένα συμβολικό ποσό μηνιαίως!

Κάποια από τα ανταποδοτικά οφέλη που προσφέρουμε στους χορηγούς μας είναι:

 

  • Προώθηση στα Δελτία Τύπου της ΕΛΕΠΑΠ
  • Σε Banners που τοποθετούμε σε εκδηλώσεις, ημερίδες, εκθέσεις
  • Banner στο διαδικτυακό μας τόπο www.elepap.gr
  • Αναφορά στο ηλεκτρονικό Newsletter το οποίο διανέμεται σε όλους τους συνδρομητές, φίλους και εταιρίες.
  • Διαφήμιση των Χορηγών μας στα social media (Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn)
  • Δυνατότητα δημιουργίας ραδιοφωνικού και τηλεοπτικού διαφημιστικού σποτ με εσάς
  • Χρήση από μέρους της εταιρείας σας του λογότυπου της ΕΛΕΠΑΠ στα έντυπα, την ιστοσελίδα, social media – όλη την διαφημιστική προβολή σας

Επικοινωνήστε μαζί μας στο epikoinonia@elepap.gr ή καλέστε μας στο 2107233860