Πρόγραμμα οικονομικής υιοθεσίας

 

 

Όλα τα παιδιά πρέπει να έχουν το δικαίωμα να ονειρεύονται.

Βοηθήστε τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ να κάνουν μικρά ή μεγάλα βήματα προόδου. Αυτά που στην ΕΛΕΠΑΠ ονομάζουμε «Βήματα Ζωής»!

 

Αποστολή της ΕΛΕΠΑΠ, είναι να παρέχει σε κάθε παιδί, πρόσβαση στα θεραπευτικά και παιδαγωγικά της προγράμματα. Σε όλα τα παιδιά, ανεξάρτητα από το οικονομικό, κοινωνικό ή θρησκευτικό τους υπόβαθρο.

 

 

Τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ, με αναπηρία και αναπτυξιακές δυσκολίες, αντιμετωπίζουν καθημερινά μία δύσκολη πραγματικότητα. Δίνουν το δικό τους αγώνα, για μια καλύτερη ποιότητα ζωής, και κάθε μέρα μας χαμογελάνε!

Μία εταιρεία μπορεί να αναλάβει εξ’ ολοκλήρου την κάλυψη των θεραπευτικών προγραμμάτων ενός Γενναίου Παιδιού με αναπηρία. Με αυτόν τον τρόπο, θα βοηθήσει τα παιδιά μας, να κάνουν μικρά ή μεγάλα βήματα προόδου. Αυτά που στην ΕΛΕΠΑΠ ονομάζουμε «Βήματα Ζωής».

Υιοθετώντας ένα Γενναίο Παιδί με αναπηρία, το παιδί θα μπορεί να πραγματοποιήσει τις θεραπείες του:

Ως υιοθέτης, η εταιρεία θα μπορεί να επικοινωνεί με το παιδί που υιοθέτησε, αλλά τηρώντας την ανωνυμία του. Θα λαμβάνει επικοινωνίες με τα νέα του και την πρόοδό του.

Οι υπάλληλοι μιας εταιρείας επίσης μπορούν να υιοθετήσουν ένα παιδί από κοινού, προσφέροντας ο καθένας ένα συμβολικό ποσό μηνιαίως!

Κάποια από τα ανταποδοτικά οφέλη που προσφέρουμε στους χορηγούς μας είναι:

  • Προώθηση των Υιοθετών μας σε σχετικά Δελτία Τύπου και στα social media της ΕΛΕΠΑΠ (Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn)
  • Προώθηση του λογοτύπου σας στο διαδικτυακό μας τόπο www.elepap.gr
  • Αναφορά στο ηλεκτρονικό Newsletter το οποίο διανέμεται σε όλους τους συνδρομητές, φίλους και εταιρίες.
  • Προώθηση του λογοτύπου σας σε Banners που τοποθετούμε σε σχετικές θεματικές εκδηλώσεις, ημερίδες, εκθέσεις
  • Δυνατότητα δημιουργίας ραδιοφωνικού και τηλεοπτικού διαφημιστικού σποτ από εσάς
  • Χρήση από μέρους της εταιρείας σας του λογότυπου της ΕΛΕΠΑΠ στα έντυπα, την ιστοσελίδα, social media – όλη τη διαφημιστική προβολή της Υιοθεσίας σας

Επικοινωνήστε μαζί μας στο epikoinonia@elepap.gr ή καλέστε μας στο 2107233860.