Καλοκαιρινές Γιορτές των Γενναίων Παιδιών στα Παραρτήματα της ΕΛΕΠΑΠ

22.07.2024

Η φετινή σχολική χρονιά ολοκληρώθηκε με τις καθιερωμένες καλοκαιρινές γιορτές των Γενναίων μας Παιδιών σε όλα τα Παραρτήματα της ΕΛΕΠΑΠ!

Στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε γιορτή αποφοίτησης της Πρώιμης Παρέμβασης, όπου εκπρόσωποι της κυβέρνησης, γονείς, εκπαιδευτικοί, χορηγοί, εθελοντές, το επιστημονικό και διοικητικό προσωπικό της ΕΛΕΠΑΠ, αλλά και Μέλη του Δ.Σ του Ιδρύματος, χειροκρότησαν και επιβράβευσαν τα Γενναία μας Παιδιά που αποφοίτησαν φέτος και βάζουν πλώρη για νέα ταξίδια! Επίσης ξεχωριστή γιορτή ήταν η αποφοίτηση των Γενναίων Βρεφών μας, τα οποία έλαβαν το πρώτο τους “πτυχίο”!

Στη Θεσσαλονίκη τα παιδιά της Πρώιμης Παρέμβασης πραγματοποίησαν την εκδήλωσή τους μαζί με την ομάδα του Πολυθέαμα Παιδικά Πάρτυ, διασκεδάζοντας με μουσικοκινητικά παιχνίδια, χορό και πολλά ακόμα!

Στα Χανιά τα παιδιά γιόρτασαν την αποφοίτησή τους μ’ ένα μουσικοχορευτικό ταξίδι στην Ελλάδα, ξεδιπλώνοντας το ταλέντο τους στην υποκριτική, τον χορό και το τραγούδι.

Στον Βόλο το θέμα της καλοκαιρινής γιορτής ήταν «σαν…παλιό σινεμά»! Τα παιδιά χόρευαν στους ρυθμούς της μουσικής του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, ξαναζωντανεύοντας μια περασμένη εποχή!

Στα Ιωάννινα τα παιδιά της Πρώιμης Παρέμβασης παρέλαβαν με ενθουσιασμό τα ενθύμια και τα δωράκια τους από τις παιδαγωγούς τους με μια ευχή για ένα χαρούμενο καλοκαίρι!

Στο Αγρίνιο τα παιδιά ντύθηκαν ναυτάκια και επιβιβάστηκαν στο πλοίο «Γλάρος», γεμίζοντας το ακροατήριο με στιγμές χαράς με τον χορό και το τραγούδι τους!