Η Οικογένεια της ΕΛΕΠΑΠ εύχεται χρόνια πολλά στο Τραμ!

25.07.2024
Η ΣΤΑ.ΣΥ, ένας από τους σταθερούς υποστηρικτές του έργου της ΕΛΕΠΑΠ, διοργάνωσε μια όμορφη εκδήλωση στο Αμαξοστάσιο του Ελληνικού, για τα 20 χρόνια από την επιστροφή του Τραμ της Αθήνας και φυσικά η ΕΛΕΠΑΠ ήταν εκεί!
Ευχαριστούμε από καρδιάς για την πρόσκληση τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της ΣΤΑ.ΣΥ, κύριο Χάρη Δαμάσκο και τη Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας και Εμπειρίας Επιβατών ΣΤΑ.ΣΥ, κυρία Κατερίνα Μπούκη.
Η Υπεύθυνη Χορηγιών & Marketing της ΕΛΕΠΑΠ, κυρία Ρένα Καββαδία, μετέφερε τις θερμές ευχαριστίες της Προέδρου της ΕΛΕΠΑΠ, Δρ. Ελένη Ν. Σκουτέλη καθώς και όλων των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για την πολύτιμη συνεργασία και υποστήριξη.
Το τραμ, πέρα από τα πιο αγαπημένα μέσα μαζικής μεταφοράς των Αθηναίων, αποτελεί και ένα από τα αγαπημένα μέσα των «Ωραίων Τύπων» της ΕΛΕΠΑΠ!
Το διάστημα Μαρτίου – Μαΐου 2023, ένας συρμός «ντύθηκε» με την καμπάνια του οργανισμού, ευαισθητοποιώντας τους επιβάτες για το έργο μας.
Συνεχίζοντας σταθερά τη συμμετοχή της σε δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα, η ΣΤΑ.ΣΥ στέκεται σταθερά δίπλα στα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ και παραμένει ένας πιστός…συνεπιβάτης στο δικό τους ταξίδι αποκατάστασης.