Η ΗΘΕ 2024 από την Amita Motion στήριξε το Πρόγραμμα Μουσικοθεραπείας της ΕΛΕΠΑΠ

20.09.2024

Η ΗΘΕ 2024 από την Amita Motion στήριξε το Πρόγραμμα Μουσικοθεραπείας της ΕΛΕΠΑΠ

Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας, συμπλήρωσε 19 χρόνια, μουσικής, χαράς και θετικής ενέργειας την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, στο ΟΑΚΑ!

Περισσότεροι από 70.000 θεατές βίωσαν μία μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας! Τα θετικά vibes, τα πολύχρωμα μπαλόνια, η μουσική, ο χορός, οι εκπλήξεις και ο αγαπημένος χυμός Amita Μotion συνεπήραν μικρούς και μεγάλους που κατέκλυσαν τον χώρο!

Ο μεγαλύτερος και ο πιο θετικός μουσικός θεσμός της χώρας, η Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2024 από την Amita Motion, παρουσίασε και φέτος την πιο θετική συναυλία της χρονιάς, με αγαπημένους καλλιτέχνες, η οποία διήρκεσε περισσότερες από 6 ώρες!

Αναγνωρίζοντας την τεράστια δύναμη που έχει η μουσική στο να φέρνει θετική αλλαγή στη ζωή μας, η Amita Motion στηρίζει φέτος το πρόγραμμα Μουσικοθεραπείας της ΕΛΕΠΑΠ για παιδιά από 2,5 έως και 12 χρόνων. Έτσι, στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2024, ένωσε τις δυνάμεις της με το κοινό, το οποίο είχε τη δυνατότητα να στείλει τα δικά του SMS Θετικής Ενέργειας στον 5ψήφιο αριθμό 19811 και μαζί στήριξαν έμπρακτα το κοινωνικό έργο της ΕΛΕΠΑΠ.