Οι Καλοκαιρινές Γιορτές των Γενναίων Παιδιών του ΚΔΗΦ

Με πολλή χαρά, συγκίνηση και αμέτρητα χαμόγελα πραγματοποιήθηκαν οι καλοκαιρινές γιορτές των Γενναίων Παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ σε όλα τα Παραρτήματά μας, σηματοδοτώντας την ολοκλήρωση μιας ακόμη δημιουργικής παιδαγωγικής και θεραπευτικής χρονιάς.
Μέσα από θεατρικά δρώμενα, μουσική, χορό, όμορφες δημιουργίες και στιγμές γεμάτες συναίσθημα, τα παιδιά μας μοιράστηκαν με τις οικογένειές τους, τους θεραπευτές, τους εκπαιδευτικούς, τους φίλους και τους υποστηρικτές της ΕΛΕΠΑΠ τις εμπειρίες, την πρόοδο και τις κατακτήσεις τους. Κάθε γιορτή αποτέλεσε μια ξεχωριστή υπενθύμιση ότι τα μικρά καθημερινά βήματα μετατρέπονται, με επιμονή, αγάπη και υποστήριξη, σε μεγάλα “Βήματα Ζωής”.
Αθήνα
Τα Γενναία Παιδιά του Κέντρου Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας της ΕΛΕΠΑΠ Αθηνών αποχαιρέτησαν τη φετινή σχολική χρονιά με μια ξεχωριστή γιορτή αποφοίτησης, με θέμα τις «4 Εποχές». Μέσα από μια γιορτή γεμάτη χρώματα, μουσική και χορό, τα Γενναία μας Παιδιά μάς ταξίδεψαν στον μαγικό κύκλο των τεσσάρων εποχών, οι οποίες αποτύπωσαν συμβολικά τη μοναδική διαδρομή κάθε παιδιού, μια διαδρομή γεμάτη προσπάθεια, επιμονή, εξέλιξη και καθημερινές κατακτήσεις.
Θεσσαλονίκη
Με μεγάλη επιτυχία και απέραντη συγκίνηση πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή γιορτή των Γενναίων μας Παιδιών στο Παράρτημα ΕΛΕΠΑΠ της Θεσσαλονίκης. Με θέμα τη θάλασσα και φόντο ένα όμορφο, καταπράσινο περιβάλλον, τα παιδιά μας καλωσόρισαν τους γονείς τους, είπαν τα ποιήματά τους, χόρεψαν με την ψυχή τους και αποχαιρετήσαν μια δημιουργική παιδαγωγική και θεραπευτική χρονιά. Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή της απονομής των απολυτηρίων! Τα παιδιά μας, φορώντας τα καπέλα της αποφοίτησής τους, γέμισαν περηφάνια τους γονείς τους. Στην ΕΛΕΠΑΠ, έλαβαν όλη τη φροντίδα και την υποστήριξη που χρειάζονταν για να ανοίξουν τα φτερά τους και να προχωρήσουν με σταθερά βήματα στο επόμενο μονοπάτι της ζωής τους! Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους θεραπευτές και τους ειδικούς παιδαγωγούς μας για την πανέμορφη γιορτή, καθώς και στα Γενναία μας Παιδιά και τις οικογένειές τους! Για να ολοκληρωθεί η γιορτή με τον πιο ευχάριστο τρόπο, o manizates_marmelo ανέλαβε τη διασκέδαση μικρών και μεγάλων.
Βόλος
Αγρίνιο
Τα παιδιά του Κέντρου Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου μάς χάρισαν μια ξεχωριστή καλοκαιρινή γιορτή στον χώρο εκδηλώσεων της ΕΛΕΠΑΠ.
Μέσα από το θεατρικό δρώμενο «Τα Ποτάμια της Ζωής», με τη θεατρική επιμέλεια της κυρίας Γιούλης Μαρούση, τα παιδιά μάς ταξίδεψαν σε μια τρυφερή ιστορία για τα συναισθήματα, την αγάπη, τον φόβο, την ενσυναίσθηση και τη δύναμη της ελπίδας. Μας θύμισαν, με τον πιο όμορφο τρόπο, πως όσο δύσκολη κι αν είναι μια καταιγίδα, στο τέλος πάντα έρχεται ο ήλιος, η λιακάδα και το φως.
Τα λόγια τους και η παρουσία τους, μας συγκίνησαν όλους βαθιά.
Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν και η στιγμή της απονομής των απολυτηρίων, σηματοδοτώντας την ολοκλήρωση μιας ακόμη δημιουργικής χρονιάς.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά μας! Ήσασταν υπέροχα και μας γεμίσατε περηφάνια, συγκίνηση και αισιοδοξία.
Ευχόμαστε σε όλα τα Γενναία Παιδιά μας και στις οικογένειές τους ένα όμορφο, ξέγνοιαστο και γεμάτο χαμόγελα καλοκαίρι. Ραντεβού τον Σεπτέμβριο, με νέα όνειρα, νέους στόχους και ακόμη περισσότερα “Βήματα Ζωής”!









































