Κλήρωση της Λαχειοφόρου 2019

28.01.2020

Φέτος, όπως και κάθε χρόνο, η ΕΛΕΠΑΠ πραγματοποίησε Λαχειοφόρο Αγορά για τη στήριξη των Γενναίων Παιδιών της! Μόνο που αυτή τη φορά ήταν διαφορετική: η στήριξη που λάβαμε από όλους εσάς ήταν πραγματικά συγκινητική. Πωλήθηκαν συνολικά 134.165 λαχνοί! Από αυτούς, 35.560 λαχνοί αγοράστηκαν ηλεκτρονικά.

Σας ευχαριστούμε όλους, μέσα από τη καρδιά μας. Κάθε συμβολή, μικρή ή μεγάλη, παίζει τεράστιο ρόλο στη στήριξη του έργου μας, την αποκατάσταση των Γενναίων Παιδιών μας με αναπηρία.

Ευχαριστούμε επίσης, όλους τους δωροθέτες μας, που έκαναν αυτή τη Λαχειοφόρο δυνατή. Δεν θα γινόταν χωρίς αυτούς: από το πρώτο δώρο, το αυτοκίνητο TOYOTA, AYGO, μέχρι όλα τα προϊόντα, voucher διαμονής σε ξενοδοχεία, αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια, δωροεπιταγές, όλες τις εταιρείες που στάθηκαν πλάι μας.

Πολλά online media, όπως και δημόσια πρόσωπα επίσης μας στήριξαν στην προβολή της προσπάθειάς μας, όπως ο Γιάννης Σαρακατσάνης, η Δέσποινα Καμπούρη, η Ματίνα Νικολάου και η Ολίβια Γαβριλή.

Όλα τα έσοδα από την πώληση των λαχνών, αξιοποιούνται όπως κάθε χρόνο, σε θεραπευτικά και παιδαγωγικά προγράμματα για τα Γενναία Παιδιά μας.

Σας ευχαριστούμε για όλα!!

Για τα Αποτελέσματα της Λαχειοφόρου πατήστε εδώ!