Μια μεγάλη αγκαλιά από το ArGOODaki στα Γενναία Παιδιά μας!

28.01.2020

 

 

Ευχαριστούμε θερμά την Goody’s Burger House, που ήταν για άλλη μια φορά “εδώ” για τα Γενναία Παιδιά μας! Φέτος τις γιορτές, το ArGOODaki στήριξε τα Γενναία Παιδιά μας με αναπηρία, προσφέροντας τον απαραίτητο εξοπλισμό σίτισης και εκπαίδευσης στα έξι παραρτήματά μας σε όλη την Ελλάδα.

Ειδικότερα, το ArGOODaki παρείχε υλικοτεχνικό εξοπλισμό για την υποστήριξη των θεραπευτικών Προγραμμάτων μας, στις εγκαταστάσεις της ΕΛΕΠΑΠ πανελλαδικά σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Χανιά, Βόλο και Αγρίνιο και την κάλυψη των αναγκών σίτισης των 200 παιδιών μας στο Κέντρο της ΕΛΕΠΑΠ Αθήνας.

Ευχαριστούμε μέσα από τη καρδιά μας, και ακόμη περισσότερο, όλους εσάς, που συμμετείχατε έμπρακτα στη φετινή εκστρατεία αγάπης με κάθε γεύμα ArGOODaki!

Η Σία Κοσιώνη, μία από τις θερμότερες υποστηρίκτριές των Γενναίων Παιδιών μας, έστειλε και αυτή το δικό της μήνυμα αγάπης.

Η κα Μαριάννα Μόσχου, Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ, επεσήμανε:

«Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε ξανά στην οικογένεια της ΕΛΕΠΑΠ το ArGOODAki των Goody’s Burger House. Στην ΕΛΕΠΑΠ, 83 χρόνια τώρα προσφέρουμε υπηρεσίες ολοκληρωμένης αποκατάστασης, καθημερινά σε περισσότερα από 1.000, βρέφη, παιδιά και ενήλικες με αναπηρία σε όλη την Ελλάδα. Με την πολύτιμη συνδρομή του ArGOODaki, θα καλυφθούν βασικές ανάγκες των Κέντρων της ΕΛΕΠΑΠ πανελλαδικά, ενισχύοντας τη λειτουργία των εκπαιδευτικών, αποκαταστασιακών προγραμμάτων της και εξασφαλίζοντας απαραίτητο εξοπλισμό σίτισης».

Αξίζει να δείτε το video: μία ζεστή, όμορφη ματιά στην ΕΛΕΠΑΠ του σήμερα.