Ο ΑΝΤ1 αυτά τα Χριστούγεννα «έκανε την αγάπη πράξη»!

28.01.2020

 

 

Μας έφερε μεγάλη χαρά και συγκίνηση, η απόφαση του ΑΝΤ1 να αφιερώσει στην ΕΛΕΠΑΠ αυτές τις γιορτές το πρόγραμμα «Κάνε την αγάπη πράξη»!

Από τις 20 Δεκεμβρίου 2019, έως και τις 6 Ιανουαρίου 2020, το κανάλι πρόβαλλε συστηματικά την ΕΛΕΠΑΠ και το έργο της, μέσα από 11 ρεπορτάζ που γυρίστηκαν για αυτό το σκοπό! Μέσα από ειδήσεις, διαφημιστικά σποτ, δημοσιογράφους και παρουσιαστές σε εκπομπές, καθώς και γνωστούς ηθοποιούς του ΑΝΤ1, το κανάλι άνοιξε τις πόρτες του οργανισμού, και βοήθησε το κοινό να γνωρίσει καλύτερα τα θεραπευτικά, παιδαγωγικά, και υποστηρικτικά προγράμματα της ΕΛΕΠΑΠ.

Με το πρόγραμμα «Κάνε την αγάπη πράξη», ο ΑΝΤ1 κάλεσε το κοινό να στείλει SMS ή να κάνει κλήση στο 19811 και να στηρίξει τα Γενναία Παιδιά μας, να τα βοηθήσει «να συνεχίσουν τις θεραπείες τους»! Το τελικό ποσό που συγκεντρώθηκε από το πρόγραμμα, όλη τη περίοδο των εορτών, έφτασε τις 55.000€!

Τα Γενναία Παιδιά μας, στήριξαν στο πλαίσιο του προγράμματος και η Κάρμεν Ρουγγέρη, ο Σάββας Πούμπουρας, ο Κώστας Αποστολάκης, ο Γιώργος Γεροντιδάκης και η Δανάη Λουκάκη. Τους υποδεχτήκαμε την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου στην Πρότυπη Παιδική Χαρά της ΕΛΕΠΑΠ, Μίνως Κυριακού, «Παίζουμε Όλοι Μαζί»! Πρόκειται για την πρώτη πρότυπη παιδική χαρά για όλους στην Ελλάδα, με παιχνίδια στα οποία μπορούν να παίξουν μαζί, παιδιά με αναπηρία αλλά και τυπικής ανάπτυξης. Εκεί γνώρισαν από κοντά, τη Λήδα, το Γιώργο, την Άρτεμις και τα άλλα παιδιά μας, έπαιξαν μαζί τους και έγιναν όλοι μια μεγάλη παρέα γεμάτη χαμόγελα, αγκαλιές και ευχές!

Ο ΑΝΤ1, μέσω αυτού του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας, πραγματικά συνέβαλε έμπρακτα στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των Γενναίων Παιδιών μας και των οικογενειών τους.

Βοήθησε τα παιδιά μας, να κάνουν «Βήματα Ζωής». Το εκτιμούμε βαθιά, και σας ευχαριστούμε.