Επανεκκίνηση Λειτουργίας ΕΛΕΠΑΠ!

26.05.2020

 

Με χαρά σας ανακοινώνουμε, την επανεκκίνηση λειτουργίας της ΕΛΕΠΑΠ! Σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, σχεδιάσαμε την έναρξη της λειτουργίας μας ξανά, με σεβασμό και προτεραιότητα στην ασφάλεια πρώτα των παιδιών μας και των οικογενειών τους, αλλά και του προσωπικού της ΕΛΕΠΑΠ.

Η επιστροφή στη λειτουργία μας γίνεται βήμα βήμα: για αρχή έχουν ξεκινήσει να λειτουργούν τα ατομικά, θεραπευτικά προγράμματα φυσικοθεραπείας, εργοθεραπείας, λoγοθεραπείας, και ψυχολογικής υποστήριξης, αποκλείοντας προς το παρόν την θεραπευτική κολύμβηση (πισίνα) και την αισθητηριακή ολοκλήρωση.

Τα προγράμματα διημέρευσης, της Πρώιμης Εκπαιδευτικής και Θεραπευτικής Παρέμβασης, όπως και του Παιδικού Σταθμού ξεκινούν τη λειτουργία τους από 1η Ιουνίου 2020.

 Είναι αυτονόητο ότι από πλευράς μας, τηρούνται ΟΛΑ τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας προς τα παιδιά μας, όπως μας τα καθορίζει ο ΕΟΔΥ, π.χ. μάσκες, ρόμπες σώματος μιας χρήσεως, αντισηπτικά κ.λπ.

 Το ασφαλές ΑΥΡΙΟ , η επόμενη ημέρα αντιμετώπισης και προόδου για τα ΓΕΝΝΑΙΑ ΠΑΙΔΙΑ της ΕΛΕΠΑΠ, είναι μπροστά μας!

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΜΑΖΙ

 Για οτιδήποτε χρειαστείτε μπορείτε να μας καλέσετε στο 210-7228360 ή να μας αποστείλετε e-mail στο epikoinonia@elepap.gr