Επιστροφή στο σχολείο & Μέτρα Προστασίας κατά του Covid-19

09.10.2020

 

Η φετινή σχολική χρονιά ξεκίνησε στην ΕΛΕΠΑΠ γεμάτη κέφι και προσμονή για τα Γενναία μας Παιδιά! Οι άδειες αίθουσες γέμισαν με ξεκούραστα, χαρούμενα προσωπάκια, γεμάτα όρεξη για μάθηση και παιχνίδι! Υποδεχθήκαμε παλιούς και νέους φίλους, έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, με σεβασμό προς την υγεία των παιδιών, αλλά και όλων των εργαζομένων στην οικογένεια της ΕΛΕΠΑΠ.

Χάρη σε εσάς που μας υποστηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια με αμείωτη αγάπη, φέτος με τη βοήθειά σας καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε στις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν και να είμαστε δίπλα στα παιδιά μας. Παρ’ όλα αυτά οι ποσότητες σε υγειονομικό υλικό (αντισηπτικά, μάσκες, ασπίδες προσώπου, ρόμπες μιας χρήσης, γάντια κ.ά.) για κάθε μήνα λειτουργίας της ΕΛΕΠΑΠ, δεν είναι μόνο μεγάλες, αλλά και εξαιρετικά δαπανηρές.

Προκειμένου να καταφέρουμε μακροπρόθεσμα να ανταποκριθούμε στις νέες συνθήκες που έχουν επικρατήσει, βρισκόμαστε καθημερινά σε μία διαρκή αναζήτηση προσφορών είτε σε υγειονομικό υλικό, είτε σε χρηματικές δωρεές. Με αυτό τον τρόπο, θα μπορέσουμε να καλύψουμε τις ανάγκες της μεγάλης οικογένειας της ΕΛΕΠΑΠ σε είδη προστασίας από τον Covid-19.

Ευχόμαστε αυτή η σχολική χρονιά να κυλήσει ομαλά και με ασφάλεια πρωτίστως, γεμάτη από τα ξέγνοιαστα χαμόγελα των μικρών μας φίλων και με εσάς πάντα συνοδοιπόρους των Γενναίων μας Παιδιών!