Τα Γενναία μας Παιδιά χαμογελούν φέτος τα Χριστούγεννα με τα «Ευχοστολίδια» του ΟΠΑΠ!

24.11.2020

Φέτος θα γίνουν πραγματικότητα οι χριστουγεννιάτικες ευχές των Γενναίων Παιδιών μας, χάρη στον ΟΠΑΠ και φυσικά σε εσάς! Για 7η συνεχή χρονιά ο ΟΠΑΠ υλοποιεί την υπέροχη πρωτοβουλία “Ευχοστολίδια”, πραγματοποιώντας τις ευχές χιλιάδων παιδιών. Για να  χαρίσουμε στα παιδιά μας, τα πιο λαμπερά χαμόγελα φέτος τα Χριστούγεννα, βασιζόμαστε στη δική σας στήριξη και συνεισφορά!

Τα Γενναία μας Παιδιά έχουν αποτυπώσει τις ευχές τους σε χαρούμενες ζωγραφιές! Για να εκπληρωθούν οι ευχές τους, μπορείτε να ακολουθήσετε κάποια απλά βήματα και με μερικά κλικ θα καταφέρετε να τους χαρίσετε το δώρο αυτό που επιθυμούν.

Αρχικά θα πρέπει να μπείτε στο site: https://www.opapcsr.gr/prwtovoulies/euxostolidia/pragmatopoioume-euxes-paidion/ ή να κατεβάσετε στο κινητό σας την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» και να ακολουθήσετε τα παρακάτω εύκολα βήματα.

  • Επιλέγετε τη ζωγραφιά που θέλετε να πραγματοποιήσετε, μέσα από μία ποικιλία ευχών.
  • Αγοράζετε το δώρο που ανταποκρίνεται στην παιδική ευχή.
  • Κάνετε την ευχή ενός παιδιού πραγματικότητα.

Η συμμετοχή στη δράση Ευχοστολίδια φέτος θα γίνει αποκλειστικά μέσω του διαδικτύου και online καταστημάτων, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που έχει δημιουργήσει η πανδημία Covid-19.

Για την πραγματοποίηση της ευχής και την αγορά του δώρου, το site και η εφαρμογή του ΟΠΑΠ, θα σας μεταφέρουν απευθείας στα συνεργαζόμενα e-shops των Zackret, Funky Buddha, Jumbo και των Εκδόσεων Ψυχογιός, ώστε να μπορέσετε να εκπληρώσετε όποια παιδική ευχή επιλέξετε με μεγαλύτερη ευκολία.

Φυσικά έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε να εκπληρώσετε παραπάνω από μία ευχές των Γενναίων μας Παιδιών και έτσι χάρη σε εσάς να κρατήσουν στα χέρια τους περισσότερα παιδιά την «ευχή» που επιθυμούν φέτος.

Κάντε πραγματικότητα τις χριστουγεννιάτικες ευχές των Γενναίων μας Παιδιών και προσφέρετέ τους με αυτόν τον τρόπο χαρά, αγάπη και ζεστασιά για αυτές τις ιδιαίτερες αλλά υπέροχες μέρες των γιορτών που έρχονται!

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς που στέκεστε δίπλα στην οικογένεια της ΕΛΕΠΑΠ και στα Γενναία μας Παιδιά! Να έχετε καλές γιορτές!