Συμμαχία φροντίδας για τα πιο Γενναία Παιδιά!

15.12.2020

 

Με τη βοήθεια των «συμμάχων» μας, του Τομέα Καλλυντικών της Henkel Hellas και της ΑΒ Βασιλόπουλος καταφέραμε φέτος να καλύψουμε 600 θεραπείες αποκατάστασης για τα Γενναία μας Παιδιά με αναπηρία, που τις έχουν τόσο πολύ ανάγκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τομέας Καλλυντικών της Henkel Hellas και η ΑΒ Βασιλόπουλος συμμάχησαν με στόχο να προσφέρουν στα Γενναία Παιδιά μας τη δυνατότητα να ονειρευτούν ένα καλύτερο μέλλον! Αυτό το κατάφεραν συμμετέχοντας στο Πρόγραμμα Οικονομικής Υιοθεσίας. Ενισχύουν έτσι ενεργά την παροχή και κάλυψη 600 αναγκαίων θεραπειών προς όλα μας τα παιδιά, χαρίζοντας τους ένα πλατύ χαμόγελο και δίνοντάς τους τη δύναμη να συνεχίσουν την πορεία τους προς τα «Βήματα Ζωής» τους.

Η στήριξη αυτή αποτελεί για εμάς και τα παιδιά μας σημαντικό παράγοντα στη διάδοση του έργου της ΕΛΕΠΑΠ στο ευρύ κοινό, και ένα υπέροχο «δώρο» για όλους μας πριν τα Χριστούγεννα.

Παράλληλα, από τις 14 έως τις 31 Δεκεμβρίου, σε όλα τα καταστήματα της ΑΒ Βασιλόπουλος θα βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα ομορφιάς και προσωπικής φροντίδας Henkel σε μοναδικές προσφορές έως -50%!

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας που προσφέρατε απλόχερα τόση πολλή αγάπη για τα Γενναία μας Παιδιά.

Για να μάθετε κι εσείς για το Πρόγραμμα Οικονομικής Υιοθεσίας μπείτε εδώ!