Το e-shop της ARTΕμείς φοράει τα Πασχαλινά του!

25.02.2021

 

 

Φέτος τα Χριστούγεννα μας κάνατε το πιο όμορφο δώρο! Η στήριξη που προσφέρατε στο e-shop μας της ARTΕμείς, που έκανε τα πρώτα του βήματα, ήταν συγκινητική! Όλη τη περίοδο των Χριστουγέννων, οι φίλοι μας εργαζόμενοι στην ARTΕμείς, ετοίμαζαν πυρετωδώς πακέτα και έστελναν τα Χριστουγεννιάτικα δώρα σας στο προορισμό τους!

Ελπίζουμε πραγματικά να άρεσαν σε εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, και να τα χαρήκατε πολύ! Όλα μας τα προϊόντα φτιάχνονται με πολύ μεράκι και φροντίδα, οι λαμπερές προτάσεις μας για τα Χριστουγεννιάτικα δώρα σας, τα πλεκτά κουκλάκια Amigurumi εξ’ ολοκλήρου φτιαγμένα στο χέρι, τα πρωτότυπα vintage Διακοσμητικά Σπιτιού μας και τα πολύτιμα, κομψά Κοσμήματά μας!

Στην ARTΕμείς κάθε προϊόν μας είναι μοναδικό, και είναι κάτι παραπάνω από ένα “δώρο” που μπορείτε να προσφέρετε. Στο E-Shop μας και αγοράζεις και προσφέρεις.

Φυσικά, έπεται συνέχεια! Αυτή τη περίοδο το εργαστήριο της ARTΕμείς ετοιμάζεται για τις Πασχαλινές Λαμπάδες σας! Αξιολάτρευτα κουνελάκια, χαρούμενες πασχαλίτσες και μαργαρίτες, μαγικές νεράιδες, ρομαντικές πριγκίπισσες, περιπετειώδεις Ινδιάνοι, θα είναι όλοι εκεί στη Πασχαλινή συλλογή μας!

Μπορεί και αυτό το Πάσχα να είναι διαφορετικό, αλλά τίποτα δε θα στερήσει στα παιδιά μας τη χαρά, το κέφι και το παιχνίδι των ημερών!

Θα σας περιμένουμε με χαρά να κάνετε τις αγορές σας! Και μη ξεχνάτε: στο e-shop μας κάθε αγορά είναι μια σπουδαία πράξη, γιατί στηρίζει τη πρόσληψη περισσότερων ΑμεΑ εργαζομένων. Σας ευχαριστούμε που είστε δίπλα μας. 🙂