Το e-shop της ARTεμείς βρίσκεται κοντά σας στις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας

07.05.2021

 

 

 

Φέτος το Πάσχα το e-shop μας ARTεμείς ξεπέρασε κάθε προσδοκία χάρη σε εσάς! Ήταν συγκινητική η στήριξη που προσφέρατε όλοι εσείς στους ΑμεΑ εργαζόμενους. Από πολύ νωρίς τον Απρίλιο, οι εργαζόμενοι στην ARTεμείς, ξεκίνησαν να ετοιμάζουν πυρετωδώς πακέτα γεμάτα αγάπη και μεράκι.

Υπέροχα στολισμένα χειροποίητα καλούδια, ταξίδεψαν σε όλη την Ελλάδα και γέμισαν χαμόγελα πολλούς και ξεχωριστούς ανθρώπους.

Ελπίζουμε πραγματικά τα προϊόντα μας να άρεσαν πολύ σε όλους και να έκλεψαν τις εντυπώσεις από μικρούς και μεγάλους. Χρωματιστές λαμπάδες για μικρά παιδιά, λαμπάδες για ζευγάρια και σχέδια για κάθε προτίμηση. Λαχταριστά σοκολατένια Πασχαλινά αυγά που άρεσαν και στους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Φυσικά μετά το Πάσχα και αφού ξεκουραστήκαμε, ξεκινήσαμε τις προετοιμασίες για τα μυστήρια του γάμου και της βάφτισης. Όπως τόσα χρόνια, έτσι και φέτος θα είμαστε δίπλα σας για να σας βοηθήσουμε να διαλέξετε τα ωραιότερα σχέδια σε προσκλητήρια, μπομπονιέρες και μαρτυρικά για τη βάφτιση του παιδιού σας, αλλά και για το γάμο σας.

Ξεχωριστά δημιουργήματα κατασκευάζονται καθημερινά στο εργαστήριο της ARTεμείς από τους ΑμεΑ εργαζόμενους της και τους εθελοντές, με επιλεγμένα υλικά και με μεγάλη προσοχή και φροντίδα.

Σας περιμένουμε και φέτος, να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε μαζί σας τις ιδέες που έχετε για το μυστήριο σας. Σκοπός μας να μείνουν οι καλεσμένοι σας με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Καθετί στην ARTεμείς είναι φτιαγμένο με αγάπη και φροντίδα. Την ίδια αγάπη, φροντίδα και στήριξη που προσφέρετε εσείς τόσο απλόχερα στους ΑμεΑ εργαζομένους μας.

Σας ευχαριστούμε πολύ που ήσασταν δίπλα μας και αυτό το ιδιαίτερο Πάσχα και μας στηρίξατε.