Η bwin και η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός δίπλα στα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ

21.05.2021

 

 

 

Με ιδιαίτερη χαρά και προσμονή υποδέχθηκαν τα Γενναία μας Παιδιά την Τρίτη 18 Μαΐου τη bwin, πολύτιμο υποστηρικτή της ΕΛΕΠΑΠ, και την Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός στις εγκαταστάσεις της ΕΛΕΠΑΠ Αθηνών.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τη bwin και την Κ.Α.Ε Ολυμπιακός για τη σπουδαία υποστήριξη τους στο πλαίσιο της σειράς φιλανθρωπικών αγώνων «bwin Monday Night Game Against Covid-19». Η πολύτιμη προσφορά 30.000 ιατρικών μασκών μίας χρήσης, θα μας βοηθήσει να εξασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία της ΕΛΕΠΑΠ, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, με σεβασμό προς την υγεία των παιδιών. Θα καταφέρουμε έτσι να παρέχουμε στα Γενναία μας Παιδιά τα θεραπευτικά προγράμματα που έχουν ανάγκη.

Οι παίκτες της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός, Κώστας Παπανικολάου και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος αφού παρέλαβαν από τα Γενναία Παιδιά τις χαρούμενες ζωγραφιές που τους είχαν ετοιμάσει με πολλή αγάπη, έπαιξαν στην Πρότυπη Παιδική Χαρά μπάσκετ, σκοράροντας μερικά απίθανα καλάθια.

Μικρά και μεγάλα λαμπερά χαμόγελα απόλαυσαν ατελείωτο παιχνίδι κάτω από το ζεστό ήλιο.

Η Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ Αθηνών, κυρία Μαριάννα Μόσχου, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η επίσκεψη της bwin, των αθλητών της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακού, τα δώρα που πήραμε και η βοήθεια που συνεχίζει η bwin να μας προσφέρει είναι για εμάς πολύτιμα εφόδια, για να συνεχίζουμε καθημερινά να βρισκόμαστε στο πλευρό των Γενναίων μας Παιδιών. Είμαστε περήφανοι που έχουμε τέτοιους υποστηρικτές δίπλα μας. Μας δίνει δύναμη να μη σταματήσουμε από καμία πρόοδο, κανένα καινούριο αντικείμενο ή θεραπεία που χρειάζονται τα παιδιά μας, και να είμαστε υπερήφανοι ότι καταφέρνουμε πάντα το καλύτερο για αυτά.»

Είμαστε ευγνώμονες να έχουμε στο πλευρό μας σταθερούς και πολύτιμους υποστηρικτές του έργου μας. Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας!