Το Ίδρυμα Βασιλείου Γ. Μελά για την Προσχολική Αγωγή στο πλευρό της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου

24.05.2021

 

 

 

Ευχαριστούμε θερμά το Ίδρυμα Βασιλείου Γ. Μελά για την προσχολική Αγωγή, το οποίο ανταποκρίθηκε θετικά έπειτα από αίτημα της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου για στήριξη της. Είμαστε ευγνώμονες που έχουμε στο πλευρό μας υποστηρικτές που νοιάζονται και στηρίζουν τα Γενναία μας Παιδιά, προσφέροντας πάντα απλόχερα την αγάπη τους.

Με τη βοήθεια του Ιδρύματος Βασιλείου Γ. Μελά για την Προσχολική Αγωγή, το παράρτημα της ΕΛΕΠΑΠ στο Αγρίνιο εφοδιάστηκε με ειδικό εκπαιδευτικό υλικό. Το υλικό αυτό θα βοηθήσει τους ειδικούς νηπιαγωγούς στο έργο που επιτελούν καθημερινά. Θα δώσει τη δυνατότητα στα Γενναία μας Παιδιά, να δημιουργήσουν τις κατάλληλες βάσεις για την εκπαίδευση και την ανάπτυξή τους, ώστε να κάνουν μικρά ή μεγάλα βήματα προόδου, «Βήματα Ζωής».

Χάρη στη στήριξη του Ιδρύματος Βασιλείου Γ. Μελά για την Προσχολική Αγωγή, ενισχύθηκε το Τμήμα της Πρώιμης Παρέμβασης στο παράρτημα της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου. Κύριος στόχος της Πρώιμης Παρέμβασης είναι η βοήθεια της κινητικής, αισθητηριακής, λεκτικής, κοινωνικής και συναισθηματικής εξέλιξης των παιδιών.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την υπέροχη προσφορά σας προς τα Γενναία μας Παιδιά!