Τα Γενναία Παιδιά αποχαιρετούν την ΕΛΕΠΑΠ για καλοκαίρι

29.07.2021

 

 

 

 

Μία ακόμη σχολική χρονιά στην ΕΛΕΠΑΠ ολοκληρώθηκε! Μία χρονιά γεμάτη από πρωτόγνωρα συναισθήματα και νέες εμπειρίες για τα Γενναία μας Παιδιά.

Ήταν μία χρονιά δύσκολη, χωρίς να μπορούμε να βλέπουμε το χαμόγελο της δασκάλας μας, χωρίς να μπορούμε να αγκαλιαστούμε με τους φίλους και τις φίλες μας, χωρίς να μπορούμε να οργανώσουμε εξωτερικές δραστηριότητες.

Αυτή τη χρονιά όμως καταφέραμε και τη γεμίσαμε με χαρούμενα βλέμματα, με τραγούδια, με πολύ παιχνίδι, με νέες παρέες και νέες γνώσεις. Δοκιμάσαμε νέες γεύσεις, μαγειρέψαμε όλοι μαζί στην τάξη, διαβάσαμε παραμύθια, ζωγραφίσαμε, τραγουδήσαμε και άλλα πολλά.

Έφτασε όμως η στιγμή να αποχαιρετιστούμε. Να πούμε καλό καλοκαίρι στους φίλους και τις φίλες μας, που θα συναντήσουμε ξανά από το Σεπτέμβριο, αλλά και να ευχηθούμε Καλή Πρόοδο στους φίλους μας, που ολοκλήρωσαν τον κύκλο τους στην ΕΛΕΠΑΠ και θα ανοίξουν τα φτερά τους για το νέο σχολείο και θα κάνουν νέες παρέες.

Μέσα σε αυτό το κλίμα αποχαιρετισμού, πραγματοποιήθηκαν οι γιορτούλες κάθε τάξης από τα παιδιά του παιδικού σταθμού «Θεία Λένα» και τα παιδιά της Πρώιμης Παρέμβασης της ΕΛΕΠΑΠ.

Είναι συγκινητικό για εμάς, να βλέπουμε στο τέλος κάθε σχολικής – θεραπευτικής χρονιάς την πορεία και την εξέλιξη που έχει ακολουθήσει κάθε παιδί μας. Μας γεμίζει αισιοδοξία και δύναμη, να προσπαθήσουμε για ένα καλύτερο μέλλον για τα Γενναία μας Παιδιά! Και αυτό το οφείλουμε σε εσάς, που βρίσκεστε πάντα κοντά μας.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς που ήσασταν δίπλα στα παιδιά μας και αυτή τη χρονιά!