Εγκαίνια των νέων σύγχρονων εγκαταστάσεων στο παράρτημα της ΕΛΕΠΑΠ στον Βόλο

19.10.2021

 

 

 

 

Σε κλίμα χαράς πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 16 Οκτωβρίου, τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων του παραρτήματος της ΕΛΕΠΑΠ στον αστικό ιστό του Βόλου.

Στα εγκαίνια των εγκαταστάσεων παρευρέθηκε η Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ, Δρ. Ελένη Ν. Σκουτέλη, Παιδονευρολόγος, καθώς και πλήθος ιατρών της τοπικής κοινωνίας, οι οποίοι έχουν αγκαλιάσει και στηρίζουν το παράρτημα της ΕΛΕΠΑΠ με κάθε δυνατό τρόπο.

Η Δρ. Ελένη Ν. Σκουτέλη μέσα από μία εξαιρετική παρουσίαση, επισήμανε τη σημασία των νέων καινοτόμων προγραμμάτων που θα ξεκινήσουν στο παράρτημα της ΕΛΕΠΑΠ στον Βόλο, στα πλαίσια της Πρώιμης Εκπαιδευτικής και Θεραπευτικής Παρέμβασης και του νέου Κέντρου Βρεφών.

Το παρόν στα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων έδωσαν επίσης εκπρόσωποι των τοπικών φορέων και της αυτοδιοίκησης, εθελοντές, μέλη και φίλοι της ΕΛΕΠΑΠ. Όλοι υπογράμμισαν το έργο που επιτελείται επί σειρά ετών, αποδίδοντας τα εύσημα στο έμψυχο δυναμικό του παραρτήματος για την προσφορά τους σε όλα τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ.

Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς για την παρουσία σας στα εγκαίνια των νέων υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων του παραρτήματος της ΕΛΕΠΑΠ στον Βόλο.