Διαδικτυακή Ημερίδα: «Η Ολιστική Νευροψυχολογική Προσέγγιση στην Αποκατάσταση Εγκεφαλικών Βλαβών: Μελλοντικοί Στόχοι και Προοπτικές»

04.11.2021

 

 

 

 

 

 

 

 

Η ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης διοργανώνει μία νέα επιστημονική διαδικτυακή ημερίδα,  με τίτλο «Η Ολιστική Νευροψυχολογική Προσέγγιση στην Αποκατάσταση Εγκεφαλικών Βλαβών: Μελλοντικοί Στόχοι και Προοπτικές», η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021, ώρα 11:00-15:00.

Η διαδικτυακή ημερίδα διοργανώνεται από την Μονάδα Νευροψυχολογίας και Αποκατάστασης Εγκεφαλικών Βλαβών της ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την Μονάδα Νευροψυχολογίας και Αποκατάστασης Εγκεφαλικών Βλαβών της ΕΛΕΠΑΠ Αθηνών.

Στο νέο αυτό webinar συμμετέχουν διακεκριμένοι επιστήμονες στον κλάδο της Νευροψυχολογίας και μέλη του προσωπικού της ΕΛΕΠΑΠ. Στόχος του webinar είναι η παρουσίαση των νεότερων εξελίξεων στον χώρο της νευροψυχολογικής αποκατάστασης, καθώς και των υπηρεσιών της εξειδικευμένης Μονάδας Νευροψυχολογίας και Αποκατάστασης Εγκεφαλικών Βλαβών της ΕΛΕΠΑΠ.

Το webinar θα μεταδοθεί μέσω live streaming στο YouTube κανάλι ELEPAP Athens, ενώ η συμμετοχή θα είναι δωρεάν και ανοιχτή προς το κοινό.

Μπορείτε να βρείτε το πρόγραμμα του webinar εδώ.