Η ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης διοργάνωσε διαδικτυακή ημερίδα με θέμα: «Η Ολιστική Νευροψυχολογική Προσέγγιση στην Αποκατάσταση Εγκεφαλικών Βλαβών: Μελλοντικοί Στόχοι και Προοπτικές»

22.11.2021

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το Σάββατο 20 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η διαδικτυακή ημερίδα της ΕΛΕΠΑΠ με θέμα: «Η Ολιστική Νευροψυχολογική Προσέγγιση στην Αποκατάσταση Εγκεφαλικών Βλαβών: Μελλοντικοί Στόχοι και Προοπτικές».

Καταξιωμένοι και διεθνώς αναγνωρισμένοι επιστήμονες της Ελλάδας και του εξωτερικού τόνισαν τη σημασία της νευροψυχολογικής αξιολόγησης και παρέμβασης σε ασθενείς με επίκτητες εγκεφαλικές βλάβες, ενώ παράλληλα έγινε παρουσίαση των παρεχόμενων υπηρεσιών της εξειδικευμένης Μονάδας Νευροψυχολογίας και Αποκατάστασης Εγκεφαλικών Βλαβών της ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η προαγωγή των σύγχρονων ερευνητικών δεδομένων στον τομέα της Νευροψυχολογίας και της Ολιστικής Αποκατάστασης και Επανένταξης, η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινωνικού συνόλου, καθώς και η ενδυνάμωση της συνεργασίας μεταξύ όλων των εμπλεκομένων ειδικοτήτων και δομών.

Η ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης για 52 συναπτά έτη στη Β. Ελλάδα στοχεύει στην αποκατάσταση και επανένταξη παιδιών, εφήβων και ενηλίκων πάντα με ευαισθησία, επαγγελματισμό και αποφασιστικότητα για τη βελτιστοποίηση της ποιότητας ζωής τους.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την ημερίδα στο παρακάτω βίντεο: