Παράδοση ανακαινισμένης θεραπευτικής πισίνας από την bwin και ανάδειξη σε Ευεργέτη της ΕΛΕΠΑΠ

08.12.2021

 

 

 

Ένα ακόμη βήμα προς έναν κόσμο χωρίς ανισότητες καταφέραμε να κάνουμε φέτος, έχοντας πάντα στο πλευρό μας, πολύτιμο και σταθερό υποστηρικτή την bwin.

Χάρη στη σημαντική στήριξη της bwin, καταφέραμε να ανακαινίσουμε πλήρως τη θεραπευτική πισίνα του παραρτήματος της ΕΛΕΠΑΠ στην Αθήνα.

Η θεραπευτική κολύμβηση αποτελεί ένα πρόγραμμα σταδιακής καθοδήγησης των αισθήσεων και της κίνησης μέσα στο νερό και έχει τη μορφή κινητικού μαθήματος για το παιδί.

Στη λιτή τελετή παράδοσης της ανακαινισμένης πισίνας και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά του Covid-19, παρευρέθηκαν οι πρωταθλητές της Ελληνικής Κολυμβητικής Ομάδας στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, Άννα Ντουντουνάκη και Απόστολος Παπαστάμος, καθώς και ο παρουσιαστής Γιώργος Λέντζας. Η Υπεύθυνη των Θεραπευτικών Προγραμμάτων κυρία Ευγενία Σταυροπούλου, ξενάγησε στους χώρους της πισίνας τους πρωταθλητές και τους ενημέρωσε για τη συμβολή της Θεραπευτικής Κολύμβησης στην σταδιακή αποκατάσταση των παιδιών.

Παράλληλα με την παράδοση της ανακαινισμένης πισίνας, η bwin ανακηρύχθηκε ως Ευεργέτης της ΕΛΕΠΑΠ. Η bwin βρίσκεται σταθερά δίπλα στα Γενναία μας Παιδιά και την οικογένεια της ΕΛΕΠΑΠ από το 2018. Έχει υλοποιήσει δεκάδες έργα καθοριστικής σημασίας για τη συνέχεια του πολύτιμου έργου που προσφέρει η ΕΛΕΠΑΠ για 84 και πλέον χρόνια. Χαρακτηριστικά αναφέρονται η πλήρης ανακατασκευή των Πρότυπων Παιδικών Χαρών στα παραρτήματα των Ιωαννίνων, των Χανίων και της Θεσσαλονίκης, η δημιουργία Πρότυπων Αιθουσών Αισθητηριακής Ολοκλήρωσης στα παραρτήματα της Θεσσαλονίκης, του Βόλου και του Αγρινίου, καθώς και άλλες πολύ σημαντικές πρωτοβουλίες για τη στήριξη των Γενναίων μας Παιδιών.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την πολύχρονη και τόσο σημαντική στήριξή σας. Είναι σημαντικό για τη συνέχιση του έργου της ΕΛΕΠΑΠ να γνωρίζουμε πως συμπορεύονται μαζί μας, εταιρείες που προσφέρουν απλόχερα την αγάπη τους για τα Γενναία μας Παιδιά.