Οι Mappes και ο My Radio 104.6fm στο πλευρό των Γενναίων Παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ με έναν ραδιομαραθώνιο on the road

27.12.2021

 

 

 

 

 

 

Τα Γενναία μας Παιδιά πέρασαν φέτος τα πιο μουσικά Χριστούγεννα, χάρη στους Mappes και τον My Radio 104.6fm.

Από τις 17 έως τις 23 Δεκεμβρίου οι Mappes, η καλύτερη παρέα του ραδιοφώνου, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, την Ιωάννα Λαΐου, τον Σταμάτη Din Dan Done, και τη Βασιλική Μπαρδάνη στην επιμέλεια του ήχου, πραγματοποίησαν για πρώτη φορά έναν ραδιομαραθώνιο on the road, μέσα από ένα αυτοκινούμενο τροχόσπιτο.

Για 154 συνεχόμενες ώρες, οι Mappes εξέπεμπαν live από την συχνότητα του My Radio 104.6fm, του Ομίλου του MEGA, στηρίζοντας τα Γενναία μας Παιδιά και παίζοντας όλες τις αφιερώσεις των ακροατών.

Τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ στήριξαν με την παρουσία τους στο τροχόσπιτο του ραδιομαραθωνίου, ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνίας των Πολιτών, κυρία Κατερίνα Γκαγκάκη, καθώς και πλήθος καλλιτεχνών, αθλητών, δημοσιογράφων και πολιτικών.

Για 7 συνεχόμενες ημέρες, τα Γενναία μας Παιδιά ξεκινούσαν την ημέρα τους, περιμένοντας να ακούσουν με μεγάλη προσμονή τις γεμάτες αγάπη ευχές όλων σας!

Χωρίς τη στήριξη των ακροατών, αλλά και όλων όσων έσπευσαν να στηρίξουν τα Γενναία μας Παιδιά, δεν θα είχαμε καταφέρει να τους προσφέρουμε φέτος τα Χριστούγεννα το πιο λαμπερό χαμόγελο!

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους Mappes, τον My Radio 104.6fm, τον Όμιλο του MEGA, όλους τους ακροατές και τις εταιρείες που στήριξαν με σθένος ψυχής αυτόν τον ραδιομαραθώνιο και έδωσαν σε εμάς τη δυνατότητα να προσφέρουμε στα Γενναία μας Παιδιά τις θεραπείες που έχουν ανάγκη για να κάνουν βήματα προόδου, «Βήματα Ζωής» όπως τα λέμε στην ΕΛΕΠΑΠ.

Σας ευχαριστούμε Mappes μας για όλα!

Καλώς ήρθατε στην οικογένεια της ΕΛΕΠΑΠ!