Κλήρωση Λαχειοφόρου Αγοράς 2021

12.01.2022

 

 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε για ακόμη μία χρονιά η Λαχειοφόρος Αγορά της ΕΛΕΠΑΠ για τη στήριξη των Γενναίων Παιδιών μας με αναπηρία. Είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες για τη γενναιόδωρη στήριξη που λάβαμε από όλους εσάς, παρά τις αντίξοες συνθήκες που βιώνουμε με την πανδημία Covid-19 για μία ακόμη χρονιά. Πωλήθηκαν συνολικά 198.040 λαχνοί!

Σας ευχαριστούμε όλους ειλικρινά μέσα από την καρδιά μας. Κάθε συνεισφορά, μικρή ή μεγάλη, συμβάλει σημαντικά στη στήριξη του έργου μας, την αποκατάσταση των Γενναίων μας Παιδιών με αναπηρία.

Στόχος μας φέτος ήταν να καταφέρουμε να προσφέρουμε στα παιδιά μας 15.000 θεραπείες. Χάρη σε εσάς φτάσαμε τον στόχο μας και θα προσφέρουμε τις απαραίτητες θεραπείες στα Γενναία Παιδιά, για να κάνουν μικρά ή μεγάλα βήματα προόδου, «Βήματα Ζωής»!

Ευχαριστούμε θερμά, όλους τους δωροθέτες μας για την υποστήριξή τους με τα υπέροχα δώρα τους! Δεν θα τα καταφέρναμε χωρίς τη στήριξή τους: από το πρώτο δώρο, το αυτοκίνητο TOYOTA YARIS, μέχρι όλα τα προϊόντα, voucher διαμονής σε ξενοδοχεία, αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια, δωροεπιταγές, όλες τις εταιρείες-συμμάχους που στάθηκαν πλάι μας.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Τράπεζα Πειραιώς, που ως Χορηγός Επικοινωνίας, συνέβαλε καθοριστικά στη στήριξη της Λαχειοφόρου Αγοράς μας.

Όλα τα έσοδα από την πώληση των λαχνών, θα αξιοποιηθούν για την παροχή θεραπειών για όλα τα Γενναία μας Παιδιά στα 6 παραρτήματα της ΕΛΕΠΑΠ σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χανιά, Ιωάννινα, Αγρίνιο, Βόλο.

Σας ευχαριστούμε για όλα!

Για τα αποτελέσματα της Λαχειοφόρου μπορείτε να πατήσετε εδώ!