Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας για την ΕΛΕΠΑΠ

09.03.2022

 

 

Μέσα σε κλίμα χαράς και τηρουμένων όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας, πραγματοποιήθηκε φέτος η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στην ΕΛΕΠΑΠ Αθήνας και στα 5 παραρτήματα της σε Θεσσαλονίκη, Βόλο, Χανιά, Αγρίνιο και Ιωάννινα.

Η Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ Δρ. Ελένη Ν. Σκουτέλη έκοψε την πίτα και ανέφερε: «Οι σημαντικές διακρίσεις που έλαβε η ΕΛΕΠΑΠ μέσα στο 2021, προέβαλαν το έργο και την πολυετή προσφορά της ΕΛΕΠΑΠ προς την κοινωνία για 85 και πλέον χρόνια».

«Εμείς σαν διοίκηση καταβάλουμε υπεράνθρωπες προσπάθειες να εξασφαλίσουμε το μέλλον της ΕΛΕΠΑΠ και βασιζόμαστε στην κατανόηση, στην υπομονή σας, στη διαλλακτικότητα και την καλή σας πρόθεση να προχωρήσουμε μαζί στην καινούρια χρονιά. Σας ευχαριστώ όλους έναν έναν προσωπικά, εθελοντές και προσωπικό για την χρονιά που πέρασε, αλλά κυρίως προκαταβολικά θέλω να σας ευχαριστήσω για την χρονιά που έρχεται.»

Ακολούθως, οι Πρόεδροι των Παραρτημάτων της ΕΛΕΠΑΠ πραγματοποίησαν και τη δική τους κοπή της πίτας στέλνοντας αισιόδοξα, ενθαρρυντικά και γεμάτα ελπίδα μηνύματα και θερμές ευχές για όλους τους εργαζόμενους και τους ωφελούμενους της ΕΛΕΠΑΠ σε κάθε παράρτημα.

Κοινή ευχή όλων, η νέα χρονιά να είναι παραγωγική και γεμάτη με υγεία για όλη την οικογένεια της ΕΛΕΠΑΠ, με όσο το δυνατόν λιγότερα εμπόδια.

Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς που συνεχίζετε να στηρίζετε και να βρίσκεστε πλάι στην μεγάλη οικογένεια της ΕΛΕΠΑΠ και στα Γενναία μας Παιδιά. Ευχόμαστε να έχετε Καλή Χρονιά με υγεία και ευημερία για όλους!