Παράδοση έργου εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων από τη doValue στην ΕΛΕΠΑΠ

21.04.2022

 

 

 

 

 

Είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες για την τόσο σημαντική πρωτοβουλία της εταιρείας doValue να στηρίξει το πολυετές έργο που προσφέρει η οικογένεια της ΕΛΕΠΑΠ επί 85 συναπτά έτη στην κοινωνία.

Το πολύ σημαντικό έργο, της αγοράς και εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων στις εγκαταστάσεις της ΕΛΕΠΑΠ Αθηνών, ανέλαβε η doValue, παραδίδοντας το έργο σε πλήρη λειτουργία. Χάρη στο νέο αυτό έργο ενισχύεται η συμβολή της ΕΛΕΠΑΠ στη μείωση του ενεργειακού και περιβαλλοντικού αποτυπώματος, αρχή που συνάδει συνδυαστικά και με τις εταιρικές αξίες της doValue. Το έργο αυτό εξασφαλίζει ένα αρκετά μεγάλο οικονομικό όφελος στην ΕΛΕΠΑΠ, καλύπτοντας περισσότερα από τα ¾ της κατανάλωσης των εγκαταστάσεων και δίνει έτσι τη δυνατότητα στην οικογένεια της ΕΛΕΠΑΠ να παρέχει περισσότερα θεραπευτικά προγράμματα στα Γενναία Παιδιά που τα έχουν ανάγκη.

Η συμβολή της doValue είναι πολύ ουσιαστική, καθώς πρόκειται να έχει διαχρονική αξία τόσο σε κοινωνικό όσο και σε περιβαλλοντικό επίπεδο.

Όπως δήλωσε και ο κύριος Πανούσης Τάσος, Διευθύνοντας Σύμβουλος της doValue Greece, «στόχος της εταιρείας είναι  να προχωρά σε ουσιαστικές δράσεις που αφήνουν ένα θετικό αποτύπωμα στην κοινωνία και έχουν αξία σε βάθος χρόνου. Η εγκατάσταση των φωτοβολταϊκών συστημάτων στην ΕΛΕΠΑΠ καταφέρνει να υπηρετεί και τους τρεις πυλώνες της στρατηγικής μας (κοινωνία, υγεία, περιβάλλον)».

Σας ευχαριστούμε πολύ doValue για τη τόσο σημαντική συμβολή σας στο έργο της ΕΛΕΠΑΠ. Με τη βοήθειά σας θα καταφέρουμε να προσφέρουμε στα Γενναία μας Παιδιά ένα πιο βιώσιμο μέλλον για τα ίδια και τις οικογένειές τους.