Παράδοση TOYOTA YARIS στον τυχερό νικητή της Λαχειοφόρου Αγοράς 2021

28.04.2022

 

 

 

 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος η Λαχειοφόρος Αγορά της ΕΛΕΠΑΠ για τη στήριξη των Γενναίων Παιδιών με αναπηρία, με την τελετή παράδοσης του δώρου του πρώτου λαχνού.

Την Τετάρτη 27 Απριλίου ο τυχερός νικητής του πρώτου λαχνού, που αναδείχθηκε από την κλήρωση της Λαχειοφόρου, παρέλαβε ένα αυτοκίνητο TOYOTA YARIS στην Αθήνα.

Στην τελετή παράδοσης του αυτοκινήτου παρόντες ήταν η κυρία Μαρία Ηλιοπούλου, Corporate Communications Manager της TOYOTA HELLAS, ο κύριος Ηλίας Μιχαλόπουλος, Retail Operations Manager της TOYOTA HELLAS και η κυρία Φανή Βουγά-Μορντώ, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΕΠΑΠ. Με ιδιαίτερη χαρά παρέδωσαν τα κλειδιά του αυτοκινήτου στον τυχερό νικητή.

Η Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ, Δρ. Ελένη Ν. Σκουτέλη δήλωσε: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την TOYOTA HELLAS, για τη συνεχή και πολύτιμη στήριξη της. Η εμπιστοσύνη της ΤΟΥΟΤΑ, Μεγάλου Χορηγού της Λαχειοφόρου Αγοράς μας, αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση του πολυετούς έργου της ΕΛΕΠΑΠ, που για 85 χρόνια έχει στηρίξει περισσότερα από 100.000 βρέφη, παιδιά και ενήλικες με αναπηρία».

Ευχαριστούμε όλους που υποστήριξαν την προσπάθειά μας με τη συμμετοχή τους στη Λαχειοφόρο μας Αγορά! Χάρη στη στήριξη σας, θα προσφέρουμε 15.000 απαραίτητες θεραπείες στα Γενναία μας Παιδιά, για να κάνουν μικρά ή μεγάλα βήματα προόδου, «Βήματα Ζωής»! Ελπίζουμε να σας έχουμε κοντά μας και στην επόμενη Λαχειοφόρο Αγορά της ΕΛΕΠΑΠ που ξεκινάει σε λίγους μήνες.