Δρώμενα Παραρτήματος Αγρινίου

30.01.2023

1. Επίσκεψη στην ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της δημοτικής παράταξης “ΑΓΡΙΝΙΟ ΜΠΟΡΕΙΣ” με την επικεφαλής Χριστίνα Σταρακά και τους δημοτικούς συμβούλους Νίκο Θεοδωρόπουλο, Μάκη Μπελεβώνη και Πάνο Καψάλη.

 

 

 

 

 

2. Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 1η Ημερίδα Δικτύωσης της Ε.Σ.Α.με Α σε συνεργασία με την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου από τις 15:00 έως τις 21:00 σε αίθουσα της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς Αγρινίου.

Η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου συμμετείχε στην εκδήλωση στο θέμα: «Ανάγκες και προβλήματα των καταναλωτών με αναπηρία στη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας» με εισήγηση της Αντιπροέδρου κ. Όλγας Διαμαντοπούλου.

 

 

 

 

3. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλ/νίας κ.κ. Δαμασκηνός ευλόγησε με την παρουσία του την ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου.

Τέλεσε τον αγιασμό σκορπίζοντας στα παιδιά της ειδικής προσχολικής αγωγής, στους εργαζόμενους, στα μέλη της Τοπικής Διοικούσας Επιτροπής και στους γονείς αγιοσύνη, ευφροσύνη, αγαλλίαση.

Ευλόγησε και έκοψε τη βασιλόπιτα, που με μεράκι και αγάπη ετοίμασαν τα παιδιά της ειδικής προσχολικής αγωγής μαζί με τους εργαζόμενους του παραρτήματος.

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου πραγματοποίησε την καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας, στις 20/01/2023 στην αίθουσα εκδηλώσεων στο Studio ΠΙΘΑΡΙ στο Αγρίνιο.

Η μεγάλη οικογένεια της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου, γονείς, φίλοι, εθελοντές, προσωπικό και η Τοπική Διοικούσα Επιτροπή μοιραστήκαμε όμορφα συναισθήματα προσφοράς και αλληλεγγύης για τα «Γενναία μας Παιδιά».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. Διεθνής ημέρα εκπαίδευσης (24/01) και τα Γενναία μας Παιδιά φτιάξανε τη δική τους αφίσα. Το μήνυμά τους ηχηρό: το δέντρο της γνώσης στοχεύει στο να αποδεχτούμε τον “άλλον” και να πορευτούμε ισότιμα…μόνο έτσι το δέντρο αποκτά ρίζες γερές και μεγαλώνει όλο και πιο πολύ!