Τα νέα της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου

09.03.2023

 

Επίσκεψη του Αντιδημάρχου κ. Ζώη Κωνσταντίνου και του αντιπροέδρου της ΔΕΥΑ Αγρινίου κ. Κιτσοπάνου Κωνσταντίνου πραγματοποιήθηκε στις 08/01/2023.

Η Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου κ. Κολοβού Λαμπρινή ενημέρωσε διεξοδικά για τα προγράμματα και τις μεθόδους που ακολουθούν οι θεραπευτές του κέντρου μας για την καλύτερη δυνατή και πολύπλευρη αντιμετώπιση των Γενναίων μας Παιδιών και των οικογένειών τους ενώ ακολούθησε ξενάγηση.

 

 

 

Επίσκεψη στην ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του ‘’Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη και Ελισάβετ Κάππα’’ κύριος Αναστάσιος Κάππας, στις 09/02/2023.

Ο κύριος Κάππας είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί  στους χώρους του παραρτήματος από την Πρόεδρο κα Κολοβού Λαμπρινή και την Αντιπρόεδρο κα Όλγα Διαμαντοπούλου, διαπιστώνοντας από κοντά το σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελείται για την αποκατάσταση και στήριξη των παιδιών.

 

 

 

Την Παρασκευή 10/02/2023 η Πρόεδρος κα Κολοβού Λαμπρινή και η Δ/ντρια του παραρτήματος κα Κοσμά Αλεξάνδρα συμμετείχαν στο θεματικό εργαστήριο με τίτλο “Πρόβλεψη δεξιοτήτων και θέσεων εργασίας στον τομέα της Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας στην ΠΔΕ ” που διοργάνωσε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα, στην Αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Στόχος του θεματικού εργαστηρίου ήταν η διάγνωση των αναγκών της αγοράς εργασίας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με σκοπό τον στρατηγικό σχεδιασμό των πολιτών απασχόλησης, καταπολέμησης της ανεργίας, επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης και εν γένει της ανάπτυξης του ανθρωπίνου δυναμικού.

 

 

 

 

 

 

Τσικνοπέμπτη ήτανε στις 16/02 και τηρήσαμε και μεις το έθιμο τσικνίζοντας! Η ΕΛΕΠΑΠ γέμισε με πριγκίπισσες, καουμπόϊδες και άλλους χαρούμενους υπερήρωες οι οποίοι διασκέδασαν παίζοντας και χορεύοντας! Και του χρόνου!!!

 

 

 

 

 

Ένα ξεχωριστό και πολύ όμορφο αποκριάτικο πάρτι για τα Γενναία μας Παιδιά πραγματοποιήσαμε στις 22/02/23 στον υπέροχο χώρο του ξενοδοχείου Imperial Agrinio Hotel, με μουσική, πολλές εκπλήξεις και χορό! Η Κλοουν Παστελιτσα έπαιξε και χόρεψε με τα παιδιά, οι αγαπημένοι μας Μίνι και Μίκυ έβγαλαν μοναδικές φωτογραφίες μαζί τους και η υπέροχη μπαλαρίνα Αναστασία Ζήση παρουσίασε ξεχωριστές χορογραφίες! Μεγάλη έκπληξη η παρουσία παικτών του Παναιτωλικού Panetolikos FC / ΠΑΕ Παναιτωλικός στο χορό μας, οι οποίοι αγκάλιασαν τα παιδιά και συνομίλησαν μαζί τους.

 

 

 

 

 

Κατασκευή χαρταετών ενόψει Καθαράς Δευτέρας από τους μαθητές της Ειδικής Προσχολικής Αγωγής.