Γιορτή στις εγκαταστάσεις της, για την γιορτή της μητέρας, διοργάνωσε η ΕΛΕΠΑΠ Βόλου

19.05.2023

Η Διοικούσα Επιτροπή και το Προσωπικό του Παραρτήματος ΕΛΕΠΑΠ Βόλου, καλέσαμε τα παιδιά που παρακολουθούν τα προγράμματα και τους γονείς τους στην εκδήλωση για τη Γιορτή της Μητέρας, την Τετάρτη 10 Μαΐου 2023, στις 7:00 μ. μ., στις εγκαταστάσεις μας, Φερών 67.

Οι γονείς (όχι μόνο οι μητέρες) γέμισαν τη φιλόξενη αίθουσα εκδηλώσεων και παρακολούθησαν την ομιλία της καλεσμένης μας, κας Παναγιώτας Σταυρούση, Αναπληρώτριας Καθηγήτριας του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με θέμα: «Η σημασία της ενίσχυσης των δεξιοτήτων αυτο-προσδιορισμού των παιδιών». Ακολούθησε ανταλλαγή απόψεων και συζήτηση. Η χαλάρωση των μέτρων πρόληψης του Covid 19 μας επέτρεψε να οργανώσουμε, μετά από πολύ καιρό, εκδήλωση με μεγάλη συμμετοχή γονέων και να δεχθούμε τη θετική ανατροφοδότηση από τη συνάντηση μαζί τους.
Ελπίζουμε να έχουμε πλέον πολλές ευκαιρίες για παρόμοιες συναντήσεις.
Καλεσμένα και τα παιδιά να συμμετέχουν στη Γιορτή, στο καλλιτεχνικό εργαστήρι που οργανώθηκε την ίδια ώρα στους χώρους της ΕΛΕΠΑΠ, από τους Θεραπευτές του Παραρτήματος,  και πολλούς εθελοντές.
Το «πάρτυ» είχε εκπλήξεις, γλυκά, κατασκευές και πολλά παιχνίδια!
Στη διοργάνωση συμμετείχαν σπουδαστές του ΙΕΚ Δήμητρα, που πάντα στηρίζει τις εκδηλώσεις μας, με μεγάλο κέφι και ενθουσιασμό!
Όταν οι γονείς παρέλαβαν τα παιδιά τους, οι «ωραίοι τύποι» πρόσφεραν ο καθένας ένα ανθισμένο γλαστράκι στη μανούλα του!
Ευχαριστούμε όσους συνέβαλαν στη επιτυχία της Γιορτής και ιδιαίτερα την κα Σταυρούση για την εξαιρετική ομιλία της καθώς και το ΙΕΚ Δήμητρα που στηρίζουν τα Βήματα Ζωής των Γενναίων Παιδιών μας!