‘Ολα τα νέα της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου

19.05.2023

ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΑ ΓΕΝΝΑΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΠΑΠ ΒΟΛΟΥ

Στην καρδιά της αποκριάτικης περιόδου, το παράρτημα της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023 διοργάνωσε μια ξεχωριστή βραδιά με μουσική, καλό κρασί, άφθονο κέφι, χορό και όμορφη παρέα στην πάντα φιλόξενη και ανοιχτή για τα Γενναία παιδιά, αίθουσα του Volos Palace.

 

 

 

 

 

Αποκριάτικο Πάρτι της Πρώιμης Παρέμβασης

Οι μικροί μαθητές της Πρώιμης Παρέμβασης της Elepap Volou στην κορύφωση του καρναβαλιού έστησαν το αποκριάτικο πάρτι τους με πολύ μουσική,  χορό και γέλια…

Γιατί μην ξεχνάμε ότι τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ είναι Πολύ Ωραίοι Τύποι!!!

 

 

 

 

 

 

 

ΕΠΙΣΚΕΨΗ 1ου ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ»

Την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Παραρτήματος από το 1ο Επαγγελματικό Λύκειο Ορεστιάδας στο πλαίσιο προγράμματος επαγγελματικού προσανατολισμού των μαθητών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΠΑΠ ΒΟΛΟΥ

Την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία Συναυλία Αγάπης από την Απολλώνειο Χορωδία Ν.Ιωνίας Βόλου  και την Βολιώτικη Χορωδία στο εκθεσιακό κέντρο Ν. Ιωνίας Βόλου.

 

 

 

 

 

ΡΑΔΙΟ – ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΠΑΠ ΒΟΛΟΥ

Την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023 πραγματοποιήθηκε ο 1ος ραδιομαραθώνιος του  FRS-Volou.gr ένα 24ώρο αφιερωμένο στα Βήματα Ζωής των Γενναίων Παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου. Μια πρωτοβουλία της φοιτητικής κοινότητας της Πόλης η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

 

 

 

 

 

 

 

 

ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΤΙΣΜΟΣ: ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΙΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΝΗΛΙΚΗ ΖΩΗ

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ενημέρωσης για τον Αυτισμό (World Autism Awareness Day, Κυριακή 2 Απριλίου 2023) και της Παγκόσμιας Εβδομάδας Αποδοχής για τον Αυτισμό (World Autism Acceptance Week, 27 Μαρτίου- 2 Απριλίου 2023), το Παιδαγωγικό Τμήμα Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, το Π.Μ.Σ «Επιστήμες Αγωγής: Ειδική Αγωγή» του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής, σε συνεργασία με την ΕΛΕΠΑΠ Βόλου, τον Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Λάρισας και τον Σύλλογο Γονέων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Μαγνησίας, διοργάνωσε, την Τρίτη 28 & την Τρίτη 04  Μαρτίου 2023 και ώρα 18:00, ημερίδα με τίτλο «Αυτισμός: από την πρώιμη παρέμβαση στην ενήλικη ζωή», στο Αμφιθέατρο Σαράτση, Συγκρότημα Παπαστράτος, Βόλος.

Εισηγητές ήταν: Δέσποινα Παπούδη, Επίκουρη Καθηγήτρια Π.Τ.Ε.Α., Νησιώτου Ιουλία, Αφυπ. Μέλος ΔΕΠ Π.Τ.Ε.Α., Στυλιανή Παπακώστα, Φυσίατρος, ΕΛΕΠΑΠ Βόλου, Κατερίνα Ζιάρρα, Ψυχολόγος, Χρυσούλα Παπακυριάκου, Ειδική Παιδαγωγός, και Θώμη Σούλτη, Ψυχολόγος του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Λάρισας. Τα θέματα που αναπτύχθηκαν αφορούσαν ζητήματα σχετικά με την πρώιμη παρέμβαση και την ενήλικη ζωή των ατόμων με αυτισμό.

 

 

 

 

 

 

 

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΕΟΡΤΑΓΟΡΑ

Το Σάββατο 8 Απριλίου 2023 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ετήσια Πασχαλινή Εορταγορά της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου στη οποία διατέθηκαν Πασχαλινές Λαμπάδες, Γλυκίσματα και κατασκευές φτιαγμένα όλα με πολύ αγάπη και μεράκι από τις Φίλες Εθελόντριες του Παραρτήματος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

Την Παρασκευή 21/04/2023 η Elite Basketball Academy η Εταιρεία Κοινωνικής Παρέμβασης και Πολιτισμού (ΕΚΠΟΛ) της Περιφέρειας Θεσσαλίας και υπό την αιγίδα Δ.Ε.Ο.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ του Δήμου Βόλου «έπαιξε» για τα παιδιά της Elepap Volou με φιλανθρωπικό χαρακτήρα! Το τουρνουά διαιτήτευσε ο πρώην διεθνής διαιτητής κ. Χάρης Καρακατσούνη.