Τα νέα του Απριλίου από την ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου

19.05.2023

Πραγματοποίηση πασχαλινού bazaar με λαμπάδες από τις Φίλες Εθελόντριες της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου.

 

 

 

 

 

 

Μια υπέροχη βραδιά αφιερωμένη στα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου αφιέρωσαν οι καθηγητές του Ωδείου Σύγχρονης Τέχνης Αγρινίου με την χορωδία Coro Di Musica του Ωδείου.

 

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος κύριος Αναστάσιος Κάππας & τα μέλη του Δ.Σ. του “Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη & Ελισάβετ Κάππα” ανταποκρίθηκαν στο αίτημά μας για την αγορά αντλίας θερμότητας για τη θέρμανση της θεραπευτικής πισίνας.

 

 

 

 

 

 

Επίσκεψη στο τμήμα της πρώιμης παρέμβασης από καταξιωμένο αρτοποιό της πόλης μας όπου σε συνεργασία με τα παιδιά έφτιαξαν πασχαλινά τσουρέκια.

 

 

 

 

 

 

 

Η κυρία Aphroula Battalia – Καπελλάκη από το μακρινό Portland, Oregon της Αμερικής και φέτος το Πάσχα επέλεξε να στηρίξει το έργο της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου προσφέροντας οικονομική ενίσχυση έναντι λαμπάδων, που δωρίστηκαν στα παιδιά του τμήματος Ειδικής Προσχολικής Αγωγής.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Την ΕΛΕΠΑΠ επισκέφθηκαν η υποψήφια Βουλευτής της Ν.Δ. κα Χριστίνα Φούντζουλα και η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κα Φωτεινή Παντιώρα για να γνωρίσουν από κοντά το έργο μας. Η Πρόεδρος κα Κολοβού Λαμπρινή και η Αντιπρόεδρος κα Διαμαντοπούλου Όλγα ενημέρωσαν τους επισκέπτες για τις υπηρεσίες μας και τους ξενάγησαν στις εγκαταστάσεις μας.

 

 

 

 

 

 

 

H ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου είχε την τιμή να φιλοξενήσει μέσω διαδικτύου την Δρ. Ελίζα Μάγκλαρη Εργοθεραπεύτρια PP-OTD, OT/P BCP, στις 21/4/23 σε μια τρίωρη εκπαίδευση για θεραπευτές και βοηθητικό προσωπικό και στις 28/4/2023 σε μια δίωρη εκπαίδευση για γονείς, με θέμα: «Τεχνικές Αισθητηριακής Ολοκλήρωσης για το σπίτι». Την συνάντηση προλόγισε η Δρ. Μαρία Πυργελή, Επιστημονική Διευθύντρια της ΕΛΕΠΑΠ.