Η ΕΛΕΠΑΠ υποδέχθηκε και βράβευσε την ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε.

13.06.2023
Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση ολοκληρώθηκε η πολύμηνη και ταυτόχρονα πολύτιμη συνεργασία της ΕΛΕΠΑΠ με την ΣΤΑ.ΣΥ.
Η ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε., από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Ιούνιο, ανέδειξε τους Ωραίους Τύπους της ΕΛΕΠΑΠ, προβάλλοντάς τους στις αποβάθρες του μετρό αλλά και ντύνοντας, με το υπέροχο εικαστικό που σχεδίασε η ΤheNewtonsLaboratory, έναν ολόκληρο συρμό του τραμ.
Πλήθος πολιτών που χρησιμοποιούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους Ωραίους Τύπους, αφού τους συναντούσαν καθημερινά στις αποβάθρες του μετρό, είτε στα γυάλινα τετράγωνα πλαίσια, είτε στα μεγάλα οριζόντια πάνελς.
Για 3 μήνες, οι χρήστες του τραμ, είχαν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν τον συρμό ντυμένο με τους Ωραίους Τύπους, αλλά και να μπούνε στο site της ΕΛΕΠΑΠ και να ενημερωθούν για το σημαντικό έργο του παλαιότερου μη κερδοσκοπικού σωματείου της χώρας.
Στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης της συνεργασίας, πραγματοποιήθηκαν δυο επισκέψεις:
Η πρώτη έγινε από “Αντοπροσωπεία Ωραίων Τύπων” στο Αμαξοστάσιο του Τραμ στο Ελληνικό όπου εκεί, την περίμεναν ο Πρόεδρος της ΣΤΑ.ΣΥ. κ. Χάρης Δαμάσκος, η Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας & Εμπειρίας Επιβατών ΣΤΑ.ΣΥ. Κατερίνα Μπούκη, η Τμηματάρχης Εταιρικής Εικόνας & Δημοσίων Σχέσεων ΣΤΑ.ΣΥ. Μαρία Καρδαμάκη, ο επιμελητής όλων των εκτυπώσιμων υλικών που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της συνεργασίας κ. Άρης Βασιλειάδης και άλλοι πολύτιμοι συνεργάτες και αρωγοί στο έργο αυτό.
Τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ, υπό την συνοδεία των ειδικών παιδαγωγών, απήλαυσαν την ξενάγηση αλλά και την βόλτα με το τραμ να είναι όλο δικό τους, καθώς είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ακόμα και ξενάγηση στην καμπίνα του οδηγού.
Η δεύτερη, έγινε στις εγκαταστάσεις της ΕΛΕΠΑΠ στο Παγκράτι όπου οι ρόλοι μεταξύ οικοδεσποτών και φιλοξενούμενων αντιστράφηκαν. Η Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ, Παιδονευρολόγος, Δρ Ελένη Ν. Σκουτέλη υποδέχθηκε την αντιπροσωπεία της ΣΤΑ.ΣΥ. και μίλησε με τα ωραιότερα λόγια για την πολύτιμη συμβολή των Σταθερών Συγκοινωνιών στο έργο του Ιδρύματος. Τέλος, έγινε παρουσίαση ενός ευχαριστήριου βίντεo που επιμελήθηκε επίσης η TheNewtonsLaboratory και απένειμε μια αναμνηστική πλακέτα στον κ. Δαμάσκο.
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με χειροκροτήματα και τραγούδια από τους Ωραίους Τύπους της ΕΛΕΠΑΠ.