Νέα από την ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων

21.06.2023
1. Το πρόγραμμα ενηλίκων της ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Βυζαντινό Μουσείο και το Φετιχέ Τζαμί των Ιωαννίνων.
2. Με μεγάλη τιμή και χαρά, το Κέντρο της ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων υποδέχτηκε για ακόμη μια φορά μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιωαννίνων. Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς την κ. Λαμπρινή Μπόζιου, Πυρονόμο, Υπεύθυνη Επιχειρήσεων στον νομό Ιωαννίνων για την άρτια ενημέρωση σχετικά με τα μέτρα προστασίας σε περίπτωση φωτιάς και σεισμού καθώς και για την άσκηση εκκένωσης του κτιρίου με τη συμμετοχή του προσωπικού και των ωφελούμενων της ΕΛΕΠΑΠ.
3. Κατά τα τέλη του Μαΐου, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στον Πολιτιστικό Χώρο Δημ. Χατζής , σε συνεργασία με τον Σύλλογο Επιστημόνων Μαιών – Μαιευτών Ιωαννίνων, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ιωαννίνων. Το θέμα της εκδήλωσης: “Αντιμέτωποι με την προωρότητα: Συνέπειες στο νεογνό και την οικογένεια”.
Ευχαριστούμε θερμά τους σπουδαίους ομιλητές για τις νεότερες πληροφορίες που μας μετέφεραν καθώς και τις οικογένειες που κατέθεσαν την  προσωπική εμπειρία.
Την εκδήλωση χαιρέτισαν:
  • ο κ. Μηνάς Πασχόπουλος, Διευθυντής Μαιευτικής-Γυναικολογική κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων
  • ο κ. Ακρίβης Χρήστος, Διευθυντής Μαιευτικής -Γυναικολογικής κλινικης του Γ.Ν. Χατζηκώστα.
  • η κ. Κωστή Βασιλική, Πρόεδρος του Παραρτήματος της ΕΛΕΠΑΠ στα Ιωάννινα
  • η κ. Αγνή Νάκου-Δασούλα, Αντιπεριφεριάρχης Υγείας
  • η κ. Δρούγια Κατερίνα, Διευθύντρια της νεογνολογικής μονάδας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων
  • ο κ Πότσης Οδυσσέας, Αντιπεριφερειάρχης σε θέματα πολιτισμού