Πληθώρα δράσεων για την ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου

23.06.2023

Στα πλαίσια της διαρκούς επιμόρφωσης του προσωπικού της ΕΛΕΠΑΠ, την Παρασκευή 19/05 το Κέντρο Ανάλυσης Βάδισης και Κίνησης της ΕΛΕΠΑΠ Αθηνών προχώρησε σε μια εις βάθος, επιστημονική ενημέρωση στο θεραπευτικό προσωπικό της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου. Παρουσιάστηκε το σπουδαίο έργο του τμήματος, καθώς και οι σύγχρονες κλινικές εφαρμογές της Εμβιομηχανικής, σε διάφορες παθολογίες και διαγνώσεις των παιδιών μας.

 

 

 

 

 

 

 

Η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου, είχε την τιμή να φιλοξενήσει σε 2 online συναντήσεις την Δρ. Ελίζα Μάγκλαρη Εργοθεραπεύτρια PP-OTD, OT/P BCP, στις 21/4/23 σε μια τρίωρη εκπαίδευση για θεραπευτές και βοηθητικό προσωπικό και στις 28/4/2023 σε μια δίωρη εκπαίδευση για γονείς με θέμα «Τεχνικές Αισθητηριακής Ολοκλήρωσης για το σπίτι». Η ΕΛΕΠΑΠ συμμετέχει ως πιλοτικός φορέας, στα προγράμματα της Ε.Ε. για την οικογενειοκεντρική πρώιμη ανίχνευση και παρέμβαση (Family Centered Early Childhood Intervention) παιδιών ηλικίας 0-6, με την τεχνογνωσία και επιστημονική κατάρτιση που διέπει το προσωπικό της, με στόχο μέσα από τη  συνεργασία με την οικογένεια να εξομαλυνθούν οι όποιες δυσκολίες και να βελτιωθεί η ποιότητα της ζωής τους.

 

 

 

 

 

 

 

Η έναρξη λειτουργίας του τμήματος Θεραπευτικής Κολύμβησης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Με θέμα «Ναυτικοί εν δράσει» πραγματοποιήσαμε την καλοκαιρινή μας γιορτή στον προαύλιο χώρο μας! Οι μικροί μαθητές του τμήματος της Ειδικής Προσχολικής Αγωγής ντύθηκαν ναύτες και επιδόθηκαν σε θαλασσινές περιπέτειες και πολλές μουσικοκινητικές δραστηριότητες! Οι γονείς παρακολούθησαν τη γιορτή με χαρά και συγκίνηση!

 

 

 

 

 

 

 

 

Στις 15/06/23 στην Τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών και Ιδρυτών της Ελληνικής Εταιρείας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΕΠΑΠ τίμησε με μια αναμνηστική πλακέτα την ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου, για την αναβάθμιση των υπηρεσιών του παραρτήματος και την δημιουργία της Θεραπευτικής Πισίνας. Την πλακέτα απένειμε η Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ Παιδονευρολόγος Δρ Ελένη Ν. Σκουτέλη στην Πρόεδρο της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου κ. Κολοβού Λαμπρινή.