Η SIXT στο πλευρό των Γενναίων Παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ με την ενίσχυση του προγράμματος GO BABY GO!

28.06.2023

Go baby Go! H εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων SIXT ενίσχυσε το πρόγραμμα “Go Baby Go”, μέσω της αγοράς πέντε ηλεκτροκίνητων παιδικών οχημάτων, τα οποία προσαρμόστηκαν ειδικά για τις ανάγκες των παιδιών μας, με τη βοήθεια της ομάδας των ειδικά καταρτισμένων φυσικο- και εργο- θεραπευτών της ΕΛΕΠΑΠ.

Την αντιπροσωπεία της SIXT, υποδέχτηκε η Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ, Δρ. Ελένη Ν. Σκουτέλη, η οποία ευχαρίστησε την εταιρία για την πολύτιμη συνεισφορά τους στο πρόγραμμα.

Χαρακτηριστικά, δήλωσε: “Με όραμα να δώσουμε σε όλα τα Γενναία Παιδιά μας, τη χαρά της ανεξάρτητης μετακίνησης, αλλά και ίσες ευκαιρίες στο παιχνίδι, φέραμε στην Ελλάδα, το πρόγραμμα Go Baby Go που εμπνεύστηκε ο James C. Galloway,PHD,FAPTA, στο Πανεπιστήμιο του Delaware των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το Πρόγραμμα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Ανδρέα Γεωργακόπουλου, συνεπιβάτη στο τραγικό δυστύχημα της Porsche και γιο της καθηγήτριας Νεογνολογίας ΄Ελενας Μπούζα, που έχει σώσει τη ζωή τόσων μικρών πρόωρων βρεφών. Στόχος του προγράμματος Go Baby Go είναι να παρέχει μέσα από το παιχνίδι και την ψυχαγωγία, το κίνητρο για μετακίνηση, και την ενίσχυση της κοινωνικότητας και της συμμετοχής. Αυτό επιτυγχάνεται με την προσαρμογή απλών ηλεκτρικών παιδικών αυτοκινήτων του εμπορίου, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν από παιδιά τα οποία δεν έχουν ακόμη καταφέρει να κινηθούν ανεξάρτητα.

Ευχαριστούμε θερμά την SIXT Ελλάδος για την εμπιστοσύνη της.

Με την ευγενική δωρεά της, θα προσφέρουμε άλλα 5 προσαρμοσμένα ηλεκτρικά αυτοκίνητα σε ακόμα 5 Γενναία Παιδιά μας.

Η ΕΛΕΠΑΠ έχει απόλυτη ανάγκη από Εταιρίες-Χορηγούς για την υποστήριξη των καινοτόμων προγραμμάτων της.

Καλωσορίζουμε την SIXT Ελλάδος στη μεγάλη οικογένεια των χορηγών και υποστηρικτών της ΕΛΕΠΑΠ και ευχόμαστε αυτή να είναι μόνο η αρχή μιας σειράς συνεργειών που θα ακολουθήσουν».

Δεν έλειψαν φυσικά τα χαμόγελα από τους μικρούς οδηγούς, που με μεγάλη χαρά έκαναν το πρώτο τους … test drive!

Στόχος του προγράμματος “Go Baby Go” είναι να παρέχει μέσα από το παιχνίδι και την ψυχαγωγία, το κίνητρο για μετακίνηση, και την ενίσχυση της κοινωνικότητας και της συμμετοχής.

Αυτό επιτυγχάνεται με την προσαρμογή απλών ηλεκτρικών παιδικών αυτοκινήτων, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν από παιδιά τα οποία δεν έχουν ακόμη καταφέρει να κινηθούν ανεξάρτητα.

Η τελετή παράδοσης και η εκδήλωση, πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις της ΕΛΕΠΑΠ Αθήνας στο Παγκράτι με οικοδεσπότες την Παιδονευρολόγο και Πρόεδρο της ΕΛΕΠΑΠ, Δρ. Ελένη Ν. Σκουτέλη, και την ομάδα θεραπευτών της ΕΛΕΠΑΠ που με συστηματική δουλειά μετέτρεψε τα παιδικά οχήματα σε κατάλληλα για χρήση από τα Γενναία Παιδιά:

  • Ε. ΣταυροπούλουM.Sc PT, Φυσικοθεραπεύτρια MSc., Υπεύθυνη θεραπευτικών Προγραμμάτων & Προϊσταμένη Φυσικοθεραπείας ΕΛΕΠΑΠ
  • Μ. ΓκαραβέληΦυσικοθεραπεύτρια
  • Α. ΑποστολοπούλουΕργοθεραπεύτρια
  • Γ. ΑργύρηςΦυσικοθεραπευτής
  • Γ. ΣισμανίδηςΦυσικοθεραπευτής

Από την SIXT, το παρών έδωσαν οι:

  • Γιώργος ΛειβαδίτηςΕπικεφαλής SIXT Ελλάδος
  • Μάιρα ΠασσιάCorporate Affairs Manager
  • Άνταμ Ελ ΜαλαουάνιMarketing Specialist
  • Μαρία ΤούλιαProduct & Services Development Specialist