Η Επιστημονική Ομάδα της ΕΛΕΠΑΠ στην Ημερίδα του ΙΑΣΩ Παίδων

20.07.2023
Πάντα στην πρώτη γραμμή των επιστημονικών εξελίξεων η επιστημονική ομάδα της ΕΛΕΠΑΠ!
Το Σάββατο 1η Ιουλίου συμμετείχε στην Ημερίδα του ΙΑΣΩ Παίδων -μέλος του Ομίλου Ιασώ – με τίτλο: “Πρώιμη παρέμβαση σε βρέφη υψηλού κινδύνου ηλικίας 0 έως 12 μηνών και ο ρόλος των επιμέρους ειδικοτήτων”.
Η Ημερίδα διοργανώθηκε από το Νευρολογικό Τμήμα και το Τμήμα Φυσικοθεραπείας του ΙΑΣΩ Παίδων με στόχο την ανάδειξη της αναγκαιότητας της Πρώιμης Παρέμβασης σε βρέφη υψηλού κινδύνου.
Στην Ημερίδα παρευρέθηκαν: η Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ, Παιδονευρολόγος Δρ. Ελένη Ν. Σκουτέλη, η Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής του ΙΑΣΩ Παίδων, Παιδονευρολόγος Δρ. Αντιγόνη Παπαβασιλείου και η Επιστημονική Διευθύντρια της ΕΛΕΠΑΠ, Φυσίατρος Δρ. Μαρία Πυργελή.
Η κ. Σταυροπούλου Ευγενία, M.Sc PT, Φυσικοθεραπεύτρια MSc., Υπεύθυνη Θεραπευτικών Προγραμμάτων & Προϊσταμένη Φυσικοθεραπείας ΕΛΕΠΑΠ συντόνισε από το Προεδρείο τις παρουσιάσεις των εκπροσώπων της ΕΛΕΠΑΠ, Θεραπευτών, Ψυχολόγων και Ειδικών Παιδαγωγών.
Ευχαριστούμε πολύ το Ιασώ Παίδων για την ευκαιρία που μας έδωσε να αναδείξουμε τις καινοτόμες υπηρεσίες της Πρώιμης Παρέμβασης στην ΕΛΕΠΑΠ.
Στην φωτογραφία από αριστερά οι κ.κ. Αντιγόνη Παπαβασιλείου – Συρίγου MD, PhD, FAAP, Νευρολόγος – Παιδίατρος, Αναπληρώτρια Διευθύντρια Ιατρικής Υπηρεσίας ΙΑΣΩ Παίδων, Διευθύντρια Νευρολογικού Τμήματος ΙΑΣΩ Παίδων και Συντονίστρια Διευθύντρια Εργαστηρίου Πολυυπνογραφίας ΙΑΣΩ Παίδων, Ευγενία Σταυροπούλου, M.Sc PT, Φυσικοθεραπεύτρια MSc., Υπεύθυνη Θεραπευτικών Προγραμμάτων & Προϊσταμένη Φυσικοθεραπείας ΕΛΕΠΑΠ, Νικόλαος Πανώριος, Φυσικοθεραπευτής, Υπεύθυνος Τμήματος Φυσικοθεραπείας ΙΑΣΩ Παίδων