Συναυλία Αγάπης για τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ Χανίων

21.09.2023

Πηγαίνοντας κόντρα στις αντίξοες καιρικές συνθήκες αλλά και στις παράλληλες εκδηλώσεις που συνέβαιναν στην πόλη των Χανίων, την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η μεγάλη, ετήσια εκδήλωση της ΕΛΕΠΑΠ Χανίων.

Προσκεκλημένοι καλλιτέχνες ήταν η Ανδριάννα Μπάμπαλη , ο Κώστας Λιβαδάς , ο Μάνος Μαλαξιανάκης και ο Βασίλης Σκουλάς ο οποίος δεν σταμάτησε να τραγουδά ακόμη και υπό βροχή.

Ο κόσμος που παρευρέθηκε στη συναυλία αποδείχθηκε τόσο γενναίος όσο και τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ Χανίων μιας και έμειναν όλοι μέχρι το τέλος , αψηφώντας την βροχή και τα προεκλογικά καλέσματα που αυτές τις μέρες κυριαρχούν παντού .
Ο απολογισμός της εκδήλωσης τόσο από πλευράς ΕΛΕΠΑΠ Χανίων όσο και από του κόσμου που στήριξε με την παρουσία του την εκδήλωση, είναι μόνο θετικός .

Όσο για τους καλλιτέχνες , έφυγαν ικανοποιημένοι και περήφανοι που χάρισαν σε όλους μια όμορφη , γεμάτη μουσική βραδιά αλλά πάνω από όλα, ικανοποιημένοι που έβλεπαν από κοντά τον Κώστα να τραγουδάει και να ανεβάζει ασταμάτητα stories.