Ονοματοδοσία στη μνήμη της δικής μας Αθηνάς Καυκαλά

30.11.2023

Τα τμήματα της Πρώιμης Παρέμβασης στο Παράρτημα της ΕΛΕΠΑΠ Χανίων θα φέρουν πια το όνομα της αγαπημένης και αξέχαστης Αθηνάς Καυκαλά .

Η Αθηνά δούλεψε ως ψυχολόγος για 30 ολόκληρα χρόνια στην ΕΛΕΠΑΠ Χανίων. Άφησε έντονο το αποτύπωμά της σε όλους όσους συνεργάστηκαν μαζί της μέσα από τη δοτικότητά της και το ομαδικό της πνεύμα. Η Αθηνά έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην ανάπτυξη των τμημάτων της Πρώιμης Παρέμβασης και είχε ένα όραμα : τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ να είναι ευτυχισμένα και μέσα από καινοτόμες δράσεις να μαθαίνουν πως και τα παιδιά με αναπηρία ΜΠΟΡΟΥΝ .

Η τελετή ονοματοδοσίας των τμημάτων της Πρώιμης ήταν σεμνή και λιτή όπως ήταν και η Αθηνά. Είχε έντονο το στοιχείο της συγκίνησης αλλά και της υπερηφάνειας από τους συγγενείς της που ήταν παρόντες αλλά και από όλους εκείνους που ήρθαν για να την τιμήσουν . Συμμετείχαν και τα παιδιά της Πρώιμης που έδωσαν μια νότα αισιοδοξίας και αποτέλεσαν τη ζωντανή απόδειξη πως οι κόποι και οι προσπάθειες της Αθηνάς έχουν βρει ανταπόκριση και το έργο της συνεχίζεται με ζέση και πάντα με τον ίδιο στόχο: Τα ευτυχισμένα παιδιά.