Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου

05.12.2023

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας, η ΕΛΕΠΑΠ πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία το Χριστουγεννιάτικο Bazaar της, στην Εξωραϊστή Λέσχη Βόλου.

Η Γενική Διευθύντρια της ΕΛΕΠΑΠ, κα Ξένια Παπασταύρου που παρευρέθηκε στο Bazaar, μετέφερε το μήνυμα της Προέδρου της ΕΛΕΠΑΠ, Δρ. Ελένη Ν.Σκουτέλη:

«… Για εμάς στην ΕΛΕΠΑΠ η ημέρα αυτή είναι ένα διαχρονικό ταξίδι, με αρχή, μέση και πορεία ζωής, για 110.000 παιδιά και οικογένειες, στα 86 χρόνια της ύπαρξής μας. Τα δικά μας παιδιά αρχίζουν το ταξίδι ως βρέφη, με τα προγράμματα πρώιμης εγκεφαλικής παρέμβασης, πριν ακόμη η εγκεφαλική βλάβη εμφανισθεί και εγκατασταθεί, με αισιόδοξα αποτελέσματα για την προσπάθεια της σχολικής ένταξης και της κοινωνικής ενσωμάτωσης…….»

Σε μια ζεστή, γιορτινή ατμόσφαιρα και με τις μελωδίες της χορωδίας του 10ου Γυμνασίου Βόλου και Μαέστρο την κα Κατερίνα Αποστολοπούλου, οι φίλοι και οι φίλες της ΕΛΕΠΑΠ, επέλεξαν τα Χριστουγεννιάτικα δώρα τους, μέσα από κατασκευές, στολίδια και γλυκίσματα που με πολλή αγάπη έφτιαξαν οι Φίλες Εθελόντριες της ΕΛΕΠΑΠ.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμπολίτες μας που για μια ακόμα χρονιά στήριξαν με τις αγορές τους το έργο της ΕΛΕΠΑΠ.

Επίσης ευχαριστούμε την ομάδα εθελοντριών φοιτητριών του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής Θεσσαλίας και τις καθηγήτριες του Τμήματος, κ.Ιουλία Νησιώτου, κ.Μαγδαληνή Νικολαραΐζη, κ.Σωτηρία Τζιβινίκου και κ. Χριστίνα Ρούση.

Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους χορηγούς επικοινωνίας και τους υποστηρικτές της εορταγοράς μας.

Ευχαριστούμε ακόμα για την παρουσία τους, όλους όσους έχουν στηρίξει διαχρονικά το Παράρτημα της ΕΛΕΠΑΠ στον Βόλο.

΄Ολα τα έσοδα του Bazaar θα αξιοποιηθούν σε θεραπείες αποκατάστασης για τα Γενναία μας Παιδιά.

 

Γιατί στην ΕΛΕΠΑΠ ξέρουμε πως ό,τι φτιάχνεται με Αγάπη δίνει Αγάπη!!!

Ευχόμαστε σε όλους Καλά Χριστούγεννα & Καλή Χρονιά!!!