Μουσική εκδήλωση από την ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου

10.12.2023

Μια μαγική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3.12.23 στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου με την παρουσία πλήθους κόσμου. Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, σε συνεργασία με την ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου και το Εργαστήρι Παναγία Ελεούσα, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρίες, διοργάνωσε μουσική εκδήλωση «Ενθύμιον  Έρωτος με την υψίφωνο κα Τζίνα Φωτεινοπούλου και τον ηθοποιό-τραγουδιστή κ. Παναγιώτη Πετράκη υπό την μουσική επιμέλεια με την συνοδεία πιάνου του μαέστρου κ. Παναγή Μπαρμπάτη.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι Βουλευτές Αιτωλ/νίας ο  κ. Θανάσης Παπαθανάσης, ο κ. Μίλτος Ζαμπάρας, η Αντιπεριφερειάρχση και Μαρία Σαλμά, οι Αντιδήμαρχοι Αγρινίου κα Μαρία Παπαγεωργίου, ο κ. Κων/νος Ζώης και ο κ. Ευθύμιος Γρίβας και ο κ. Κώστας Καλαντζής. Ο Δήμαρχος Ναυπάκτου κ. Γκίζας Βασίλειος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. κ. Πάνος Λούκας, πολλοί Πρόεδροι και εκπρόσωποι φορέων και Συλλόγων.

Ευχαριστούμε θερμά τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριο Φαρμάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Νικόλαο Κοροβέση για την συνεργασία και την χορηγό μας Rehab Care – Είδη Αποκατάστασης και Ιατρικής Φροντίδας. Τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο και τον ΑΧΕΛΩΟ TV.  Τέλος, ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμπολίτες μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους.