Ένας Απρίλιος… γεμάτος επισκέψεις !

17.05.2024

Ο Απρίλιος ήταν ένας μήνας γεμάτος επισκέψεις στην ΕΛΕΠΑΠ στο Αγρίνιο. Πιο συγκεκριμένα:

  • Την Κυριακή 14/04/24 επισκέφθηκε το κέντρο μας ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής κ. Στέλιος Κυμπουρόπουλος όπου τον υποδέχθηκαν η πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου κα Κολοβού Λαμπρινή και η Υπεύθυνη Παραρτήματος κα Κοσμά-Ποσονίδου Αλέκα. Ο κ. Κυμπουρόπουλος ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις μας, ενημερώθηκε για το έργο της ΕΛΕΠΑΠ και τον αγώνα που γίνεται καθημερινά για τα Γενναία Παιδιά.
  • Με ενθουσιασμό μας επισκέφθηκαν μαθητές σχολείων για να γνωρίσουν από κοντά το έργο της ΕΛΕΠΑΠ και τους μαθητές της πρώιμης παρέμβασης. Ακολούθησε ξενάγηση στα τμήματα της Πρώιμης Παρέμβασης όπου εκεί οι μικροί επισκέπτες μας προσέφεραν πασχαλινές λιχουδιές αλλά και μια ζεστή αγκαλιά στους νέους φίλους τους.
  • Την Δευτέρα 29/04, επισκέφθηκε τα παιδιά της πρώιμης παρέμβασης ο κύριος Βασίλης Καραμάνης, Αντιπρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Αγρινίου, Διασώστης ΕΚΑΒ και Εκπαιδευτής Δ.Ι.Ε.Κ. Αγρινίου. Ο κ. Καραμάνης αφού ευχήθηκε σε όλους καλό Πάσχα, μοίρασε στα παιδιά όμορφα δώρα!
  • Την Μ. Τρίτη είχαμε την τιμή να μας επισκεφτεί στο παράρτημα ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικής Πολιτικής & Δημοσιονομικού Ελέγχου Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, κ. Νίκος Κατσακιώρης. Τον Αντιπεριφερειάρχη υποδέχθηκαν η Πρόεδρος του Παραρτήματος κα Κολοβού Λαμπρινή και η υπεύθυνη κα Ποσονίδου-Κοσμά Αλέκα. Ακολούθησε συζήτηση και ενημέρωση για τις υπηρεσίες της ΕΛΕΠΑΠ και στην συνέχεια ξενάγηση στους χώρους.

Σας ευχαριστούμε όλους πολύ!

episkepsi_antiperiferiarhi