Το Νέο Site μας!!!

28.01.2020

Με μεγάλη μας χαρά, σας παρουσιάζουμε το νέο μας site! (και ελπίζουμε να σας αρέσει!)

Με 83 σχεδόν χρόνια ιστορίας και 100.000 παιδιά να έχουν περάσει τις πόρτες των 6 παραρτημάτων μας σε όλη την Ελλάδα, ήταν μία πρόκληση να συμπεριλάβουμε σε ένα διαδικτυακό τόπο όλα όσα έχουμε κάνει και συνεχίζουμε με επιμονή να κάνουμε! Θεωρούμε όμως πως σχεδόν τα καταφέραμε, ενώ σε ένα βαθμό «ανανεωθήκαμε» επίσης! Πιο συγκεκριμένα:

Κάναμε εκ νέου φωτογραφίσεις σε ολόκληρο τον οργανισμό! Όλα μας τα προγράμματα, θεραπευτικά, παιδαγωγικά, ιατρικά, οι εγκαταστάσεις μας, νέες και παλιές, αποτυπώθηκαν από την εξαιρετικά ταλαντούχο και ευαισθητοποιημένη φωτογράφο Ντέμη Καρατζαφέρη. Όπως θα δείτε, οι φωτογραφίες ειδικότερα των παιδιών μας, που παίζουν ή κάνουν τις θεραπείες τους, δεν ανταποκρίνονται απλά στην πραγματικότητα. Είναι τραβηγμένες με ένα βλέμμα ιδιαίτερο, αγάπης.

Προσπαθήσαμε να διευκολύνουμε τον επισκέπτη κατά την επίσκεψή του, απλοποιώντας τη δομή του site και κάνοντάς το πιο φιλικό για το χρήστη (user friendly). Όπως θα δείτε, εύκολα περιηγείται ο επισκέπτης στις διάφορες ενότητες και βρίσκει αυτό που θέλει. Όλες οι κατηγορίες που μπορεί να θελήσει να επισκεφτεί, βρίσκονται τόσο στο πάνω κύριο Menu, όσο και σε ενότητες-φωτογραφίες στη Home Page του site. Με αυτό τον τρόπο η πληροφόρηση δίνεται εύπεπτα αλλά και με διαδραστικούς τρόπους!

Στην αρχική σελίδα μας επίσης, μπορείτε να βρείτε και όλους τους τρόπους που μπορείτε να στηρίξετε τα Γενναία Παιδιά μας με αναπηρία και τα «Βήματα Ζωής» τους. Πέρα από την επιλογή της δωρεάς, δίνεται πλέον η δυνατότητα σε αυτούς που μπορούν και θέλουν, να «υιοθετήσουν» οικονομικά ένα παιδί. Να βοηθήσουν δηλαδή ένα Γενναίο Παιδί να συνεχίσει τις θεραπείες που χρειάζεται για να δει πρόοδο, ακόμη και με ένα μικρό ποσό. Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Πρόγραμμα Οικονομικής Υιοθεσίας;

Για τους αγαπημένους μας εθελοντές: υπάρχει πλέον σελίδα αφιερωμένη σε εσάς και στην αναζήτηση άλλων Ανθρώπων, σαν εσάς. Με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας φυσικά, με κατασκευή χειροποίητων ειδών και μπομπονιερών, με συμμετοχή στις εκδηλώσεις μας, βοήθεια στη πώληση στα πολυάριθμα Bazaar μας, κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη! Μπορείτε εάν θέλετε να συμπληρώσετε και να μας στείλετε τη φόρμα, για να μπείτε και εσείς στην οικογένεια της ΕΛΕΠΑΠ.

Πριν φύγετε, ρίξτε μια ματιά στις «Μαρτυρίες» μας στη κεντρική σελίδα. Αληθινές ιστορίες, ανθρώπων που ζουν δίπλα μας. Ενίοτε δύσκολες, αλλά όταν αισθανθείς την ελπίδα που νιώθουν πια, προχωράς στα επόμενα χαμογελώντας.