ARTεμείς: Χειροποίητα Κοσμήματα και Διακοσμητικά για Καλό Σκοπό!

11.03.2020

 

 

 

Η ΚΟΙΝΣΕΠ ARTεμείς, άνοιξε τα φτερά της, και το νέο της e-shop, με σκοπό τη δημιουργία περισσότερων θέσεων εργασίας για ΑμεΑ!

Αγοράστε και εσείς χειροποίητα δημιουργήματα, για εσάς και τους αγαπημένους σας! Μοναδικά κοσμήματα με ημιπολύτιμους λίθους, πρωτότυπα διακοσμητικά, παιδικά δώρα αλλά και εποχιακά, μπομπονιέρες, προσκλητήρια, για καλό σκοπό! Στηρίξτε την ARTεμείς, ένα «μαγαζί» που δίνει ζωή και το αίσθημα της αξιοπρέπειας, όπου ΑμεΑ βρίσκουν δουλειά!

Η ARTεμείς ήταν ένα όνειρο της ΕΛΕΠΑΠ (Ελληνική Εταιρία Προστασίας & Αποκατάστασης Αναπήρων Προσώπων) που έγινε πραγματικότητα! Η ΕΛΕΠΑΠ, από το 1937 προσφέρει θεραπευτικά, παιδαγωγικά και ιατρικά προγράμματα σε παιδιά με αναπηρία. Παρότι μάθαμε όλοι μεγαλώνοντας , να μη λέμε «για πάντα», η ΕΛΕΠΑΠ εδώ και 83 χρόνια έχει κρατήσει την υπόσχεσή της: στεκόμαστε δίπλα στα παιδιά με αναπηρία, σε όλη τη διάρκεια της ζωής τους. Γι’ αυτό δημιουργήσαμε την ARTεμείς.

Η καρδιά βέβαια, της ARTεμείς, είναι οι εργαζόμενοί της! Εδώ μπόρεσαν να ανοίξουν τα φτερά τους, και να κάνουν αυτό που αγαπούν περισσότερο, να δημιουργούν! Καθημερινά σχεδιάζουν χειροποίητες δημιουργίες, φτιαγμένες με μεράκι και αγάπη! Μοναδικά διακοσμητικά με τη μέθοδο του decoupage, της επιζωγράφισης και της παλαίωσης, πολυτελή κοσμήματα με ημιπολύτιμους λίθους, εποχιακά, αλλά και κομψά προσκλητήρια και ευφάνταστες μπομπονιέρες για το γάμο σας ή τη βάπτιση του μωρού σας.

Στη «Συλλογή», θα βρείτε εμπνευσμένα, αυθεντικά σχέδια, φτιαγμένα από ταλαντούχους, ευαισθητοποιημένους καλλιτέχνες. Τα σχέδια είναι αφιερωμένα στα παιδιά και τους ενήλικες με αναπηρία, ένα μήνυμα αγάπης και προσφοράς, από τους καλλιτέχνες που γνώρισαν τα παιδιά και τους ανθρώπους μας.

Μπορείτε και εσείς να συμβάλετε στην προσπάθειά μας, να είμαστε δίπλα στα άτομα με αναπηρία, να τους δώσουμε την ευκαιρία να εργάζονται, να κοινωνικοποιούνται, να είναι χρήσιμοι, να έχουν μία πραγματική «ευκαιρία». Ευκαιρία στη ζωή.